Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin atletizm ve yürüyüşteki gururu olan Ayvalık Atletizm Spor Kulübü sporcuları 30 Ocak’ta İzmir’de ulusal çapta yapılacak olan deneme yarışlarına katılmaya hazırlanıyor.
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından bu yıl, İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Bostanlı-Mavişehir’de yapılacak olan deneme yarışlarının Milli Takım seçmeleri öncesinde ülke genelindeki atletlerin performanslarının ölçülmesine yönelik olduğu belirtilirken, söz konusu yarışmaya Türkiye genelinden yüzlerce sporcunun katılmasının federasyonca zorunlu tutulduğu belirtiliyor.
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ayvalık Atletizm Spor Kulübü başkan yardımcısı Mert Atlı, birçoğu defalarca milli takıma girmeyi başarmış olan Ayvalık’lı atletlerin son derece formda olduğunu kaydederek, “Sporcularımızın hırsı bize bu deneme yarışlarından 10 veya daha fazla madalya getirebilecek düzeydedir” diye konuştu.
“MİLLİ TAKIMA GİRMEYE HAZIRIZ”
Her zaman olduğu gibi bu yarışta da Ayvalık’ı en iyi şekilde temsil edebilmek için ter dökeceklerini belirten Atlı, “Ayvalık’ımızın adını atletizmde de en iyi şekilde duyurabilmek için yarışma öncesi antrenmanlarımızı yoğunlaştırdık. Bu yarışmada da elimizden gelen tüm gayreti göstererek en iyi dereceleri alıp, milli takıma girmeye hazır olduğumuzu kanıtlayacağız. Federasyonumuzun düzenlediği bu yarışmaya katılacak olan sporcu arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyor ve 30 Ocak 2011 Pazar günü saat 10.00’da İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Bostanlı sahilindeki bu organizasyona tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.
DENEME YARIŞINA GİDİYORLAR
Yayınlanma :
27.01.2011 17:20
Güncelleme :
27.01.2011 17:20


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: