Balıkesir’in Edremit ilçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, halkın pazara alışveriş yapacak kadar parayla çıkmasını istedi.
Cumhuriyet Mahallesi’nde muhtar Ali Özçam’ın organizasyonunda düzenlenen ‘9. Halk Toplantısı’ Cumhuriyet Parkı’nda yapıldı.
Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Emniyet Amir Ömer Yıldız ve görevli amirlerin katıldığı toplantıda, halkın sorunları masaya yatırıldı.
Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, “Halkın 24 saat halkın emrindeyiz. Gördüğünüz duyduğunuz her türlü olumsuz bir durumu, alkol alan yada halkın huzurunu bozan durumu çekinmeden Alo 155 Polis İmdat’a bildirebilirsiniz. İhbarda bulunan kişi isterse kimliği vermeyebilir” diye konuştu.
Sağdıç, şunları söyledi:
“Pazara alışveriş yapacağınız kadar para alın. Yanınızda bu tür toplu yerlere giderken içinde yüklü para, kimlik, kredi kartı bulunan cüzdan taşımayın. Art niyetli kişilere davetiye çıkarmayın. Apartmanlarda yabancı kişileri gördüğünüzde durumu hemen polise bildirin. Özellikle zemin katlarda bulunanlar demir korkulukları yok ise sıcak nedeniyle pencere ve kapılarını açık bulundurmayın. Telefonla gelen mesajlara itibar etmeyin. Hiçbir savcı, hakim, polis sizi aramaz. Kontör istemez. Tantana çıkarıp yolda yürürken kavga yapıyor süsü vererek üzerinize sarılan ve yardım isteyen kişilere inanmayın ”dedi.
Mahalle sakinleride isteklerini anlatırken, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a sorunlarını anlatma fırsatı verdiği için teşekkür etti. (Bekir Terzioğlu)
EDREMİT EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ SAĞDIÇ HALKI UYARDI:
"PAZARA, ALIŞVERİŞ YAPACAĞINIZ KADAR PARAYLA ÇIKIN”
Yayınlanma :
13.07.2010 19:36
Güncelleme :
13.07.2010 19:36


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: