Balıkesir'in Edremit İlçesi Madeni İşler ve Elektrikçiler Odası genel kurulunda, iki liste ile gidilen seçimlerde, Hayati Seçen 5. kez güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.
Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurulda, divan başkanlığına BESOB Birlik başkanı Fehmi Erdem, divan başkan vekilliğine Hasan Bayram, katip üyeliklerine Alaattin Akçeşme, Erdoğan Güder ile Ali Madanoğlu getirildi.
Kongrede beyaz liste ile mevcut başkan Hayati Seçen ile pembe listede Cemal Taştan yarıştı. 640 üyeden 423 üyenin katılarak oy kullandığı seçimlerde Cemal Taştan’a 109 oy çıkarken, Hayati Seçen’e ise 311 oy çıktı. 3 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde Hayati Seçen güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Hayati Seçen, üyelerin güvenine teşekkür ederek, "Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra her konuda esnafımızın yanında olmaya, onların sesi ve gözü ve kulağı olmaya devam edeceğiz” dedi.
Beyaz liste ile seçime giden Hayati Seçen başkanlığındaki yönetim kurulu, Yaşar Yörük, Cengiz Afacan, Muzaffer Dedeoğlu, Hayati Gündüz, Mithat Saygun, Davut Güçtimur (Asil). Metin Özkök, Mustafa Kayral, Önder Zambak, İzzet Ersayar, Mehmet Ozan Bayrak, Gökna Aktürk, Orçun Kalkan (Yedek). Denetim Kurulunda ise şu isimler bulunuyor: ‘Ersin Kurum, Suat Temurhan, Hüseyin Zengin (Asil).
Suat Özgeçen , Tolga Arslan, Serdar Bülbüloğlu (Yedek)’ten oluştu.
Edremit Madeni İşler ve Elektrikçiler Odası'nda Seçen güven tazeledi
Madeni İşler ve Elektrikçiler Odası genel kurulunda, iki liste ile gidilen seçimlerde, Hayati Seçen 5. kez güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.
Yayınlanma :
17.03.2018 18:06
Güncelleme :
12.01.2025 05:48
Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: