Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın 19 Mayıs Bayramı Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın 19 Mayıs Bayramı Mesajı

“Biz bir asırdır kurucu ilkelerimize sadık kalarak ülkemizin çağdaş uygarlıklar seviyesini yakalama ve onu aşma kararlılığı ile Milli Mücadele meşalesinin yakılışının 105. Yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı hep birlikte kutlamanın heyecanı, coşkusu ve mutluluğu içerisindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' ifadesi ışığında milli egemenliğe dayanan, bağımsız bir devlet kurma kararlığıyla yaktığı "İstiklal Meşalesi" Amasya, Sivas ve Erzurum'dan geçerek Ankara'ya ulaşmış oradan da tüm vatana yayılmıştır. 19 Mayıs; Aziz Milletimizin, istiklalimizi korumak için genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle verdiği mücadeleyi zaferle sonuçlandırarak özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşüdür. 19 Mayıs; özgürlük ve bağımsızlık mücadelemizin en parlak nişanelerindendir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz." diyerek gençlere verdiği önemi göstermiş ve 19 Mayıs'ı geleceğimizin teminatı gençlerimize bayram olarak armağan etmiştir.Kutlu olsun.”

Mehmet Ertaş

Edremit Belediye Başkanı

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2024, 20:19

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER