Edremit Belediyesi İlk Yardım Ekibi Deprem Bölgesine Gitti

Edremit Belediyesi İlk Yardım Ekibi Deprem Bölgesine Gitti

Edremit Belediyesi bünyesinde ilk yardım eğitimi 30 kişilik ekip arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için deprem bölgesine gitti. Başkan Selman Hasan Arslan’ın uğurladığı ekip Hatay’da görev yapacak.

Edremit Belediyesi Kahramanmaraş başta olmak üzere depremden etkilenen bölgelere destek için kolları sıvadı. Depremin ardından 2 kamyon ihtiyaç malzemesini bölgeye gönderen Edremit Belediyesi’nde ilk yardım eğitimi almış 30 personel arama kurtarma çalışmalarına destek olmak üzere yola çıktı. AFAD ile koordinasyon içerisinde yürütülen ekibi olarak görev yapacak.

Personeli yolcu eden Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ülke olarak yaşanan acıların birlik ve beraberlik içerisinde sarılacağını belirterek “Ülke olarak büyük bir acı yaşıyoruz. Edremit Belediyesi olarak AFAD ile koordinasyon içerisinde yardım ve desteklerimizi sürdürüyoruz. Sabahın ilk ışıklarıyla Belediyemiz personellerinden ilk yardım eğitimi almış olan, 30 kişilik yardım ekibimizi arama kurtarma çalışmalarına yardım için deprem bölgesine yolcu ettik. Yolları açık olsun, ülkece afet bölgesinden gelecek güzel haberlere ihtiyacımız var. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER