Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Yakup Özbek’in Kurban Bayramı Mesajı

Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Yakup Özbek’in Kurban Bayramı Mesajı

''Dini ve milli bayramlarımız; bizi biz yapan, Türk milletinin kardeşlik bağlarını güçlendiren,  yurttaşlarımızın huzura, maneviyata erdiği müstesna vakitlerdir.

Türklüğün şiarında yardımlaşma vardır, kardeşlik vardır, ihtiyacı olana el uzatmak, mazlumların duasını alma içgüdüsü vardır. Bu sebepledir ki İslam ile müşerref olmuş aziz milletimiz her bayramda, Yüce Allah’ın biz kullarına emrettiği ibadetleri huşu içerisinde yerine getirmektedir.

Bayramlarımız; Türk milletinin barış, huzur, kardeşlik ve kaynaşma zamanıdır. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem arz ettiği bu mümtaz günleri; yaşlılarımızı ziyaret ederek, evlatlarımızın yüzlerini güldürerek, yardım bekleyen kardeşlerimizin yaralarına merhem olarak geçirmek en büyük arzumuzdur. Yüce Allah hayırlarımızı kabul etsin, dualarımızı makamında makbul eylesin.

 Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'mızı en içten dileklerimle kutluyor; Milli Eğitim camiasına, öğretmen, öğrenci ve velilerimize, Aziz Türk milletine, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenap-ı Allah’tan niyaz ediyorum.'' dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER