Edremit TDİOSB Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Edremit  TDİOSB Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Edremit’in yükselen değeri, jeotermal kaynaklı modern teknolojik seraların faaliyet göstereceği  Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) yatırımın yeni rotası olma yolunda ilerliyor. İlçemizde özellikle istihdama önemli katkılar sağlayacak, bölgemizin tarımsal marka değerini artıracak Edremit TDİOSB’de  altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alt yapı çalışmaları kapsamında aralıksız devam eden tesviye ve dolgu çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş; yatırımcıların yoğun ilgisini çeken jeotermal kaynaklı sera olan Edremit TDİOSB parsel satışlarında talep patlaması yaşandığını ifade ederek; toplam 64 hektar OSB alanında etaplar halinde altyapı dolgu tesviye çalışmalarının yürütüldüğünü belirtti.

 2024 yılı ikinci yarısında altyapı çalışmalarının tamamlanacağını ifade eden Kaymakam Odabaş, ilçemizde istihdam noktasında önemli bir açığı kapatacak Edremit TDİOSB, üreten ve katma değer oluşturan bir OSB olarak bölgemize ve ilimize hizmet edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 12:30

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER