Edremit’in Şifa Merkezi Güre’nin En Güzel Otelleri

Edremit’in Şifa Merkezi Güre’nin En Güzel Otelleri

Edremit’in Şifa Merkezi Güre’nin En Güzel Otelleri

Yılın dört mevsimi doğa ve yaz tatillerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Edremit’in kaplıcaları ile meşhur noktası Güre, ilçe merkezine 12 km mesafede yer almaktadır. Suyu 40 ile 58 derece arasında değişen Güre’de doğanın kalbinde, sağlık dolu bir konaklama deneyimi yaşanmaktadır. Sodyum sülfat, potasyum, alüminyum, kalsiyum ve magnezyum yönünden zengin termal su kadın hastalıklarından sedefe, böbrek rahatsızlıklarından romatizmal sorunlara kadar pek çok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. Kaz Dağları’nın eteklerinde eşsiz bir doğa ile iç içe olan Güre, şifa veren sularının yanı sıra oksijeni bol havasıyla da konfor yaratmaktadır. Antik Çağ’dan bu yana kaplıca olarak kullanılan Güre en güzel oteller ile konuklarını ağırlamaktadır. Termal hizmetleri ile ön plana çıkan bu lüks tesisler arasından siz de seçiminizi yaparak, hem keyifli bir doğa tatili yapabilir hem de sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

Edremit’te Eksiksiz Bir Termal Tatil İçin Güre Saruhan Termal Otel

Kaz Dağları eteklerinde bölgenin şifa merkezi Güre’de hizmet veren Güre Saruhan Termal Otel, hem sağlıklı hem de eğlenceli bir konaklama deneyimi geçirmeniz için birbirinden özel seçeneklere sahiptir. Koca Seyit Havalimanı’na 18 km, Adnan Menderes Havalimanı’na 225 km, Balıkesir şehir merkezine 95 km mesafede yer alan tesisin konfor sunan 122 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon konsepti sunan tesiste sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis edilmektedir. Denize yürüme mesafesinde yer alan tesiste, keyifli bir yaz tatili geçirmeniz için 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu bulunmaktadır. Sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen konuklar içinse 1 adet kapalı termal havuz yıl boyu hizmet vermektedir. Sağlığınız için zengin olanaklara sahip Güre Saruhan Termal Otel’de termal havuzun yanı sıra Türk hamamı, sauna, tuz odası, masaj odaları ve jakuzi yer almaktadır. Hem eğlenip hem de sağlık bulacağınız bir Edremit tatili için tercihinizi Güre Saruhan Termal Otel’den yana yapabilir, //www.guresaruhan.com/ ‘dan tesis hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Güre’de Lüks Bir Termal Tatil İçin Güre Termal Resort

Edremit’in berrak denizi ve oksijeni bol havasının buluştuğu noktada konuklarını ağırlayan Güre Termal Resort, hem ruhunuza hem de bedeninize hitap edecek son derece özel bir konaklama hizmeti sunmaktadır. Edremit Koca Seyit Havaalanı'na 25 km, Balıkesir'e 95 km, Edremit'e 15 km uzaklıkta yer alan tesisin, tüm ailenizle birlikte rahat bir konaklama deneyimi yaşayacağınız 111 odası bulunmaktadır. Denize 300 metre mesafede yer alan tesiste, dileyen konuklar kısa bir yürüyüşün ardından halk plajına ulaşmaktadır. Güre Termal Resort’ta sunulan havuz hizmetleri ise 2 adet kapalı termal havuz, 2 adet açık yüzme havuzu( 1 Bayanlara ait ve 1 bay/bayan karma havuz) ve çocuk havuzu şeklinde olup, açık havuzlar eğlence ve yüzme amaçlıdır. Ruhen ve bedenen rahatlayacağınız anlar için tesis bünyesinde hizmet veren SPA merkezinde hamam ve sauna olanaklarının yanı sıra Ayak Detoksu, Thai Masajı, Kahve Peeling, Refleksoloji Masajı, Klasik İsveç Masajı gibi özel hizmetler sunulmaktadır. Hem dinlenip hem de eğlenebileceğiniz bir tatili, eşsiz bir doğa içerisinde yaşamak isterseniz Güre Termal Resort’a https://www.guretermalresort.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Denize Sıfır Termal Otel Adrina Termal Health & Spa Hotel

Balıkesir’in Edremit Güre mevkiinde hizmet veren Adrina Termal Health & Spa Hotel, hem sağlık hizmetleri hem de sunduğu birbirinden zengin olanakları ile unutulmaz bir yaz tatili vadetmektedir. İda Dağları’nın bol oksijeni ve Ege Denizi’nin eşsiz mavisini bir arada sunan tesis, Edremit Koca Seyit Havaalanı'na 18 km, Çanakkale Havaalanı'na 120 km, Edremit'e 14 km uzaklıkta yer almaktadır. Konforu ve lüksü sunan tesisin 246 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon hizmeti ile tatil planı yapabileceğiniz tesiste açık büfe hizmet veren ana restoranın yanı sıra 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Denize sıfır konumu ile ön plana çıkan tesiste, özel plaj yer almaktadır. Plaj olanaklarına ek olarak tesiste 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu bulunmaktadır. Güre’nin şifa olanaklarından sınırsız bir şekilde yararlanmanız için 5000 metrekarelik SPA merkezinde hizmet veren tesiste, 2 adet kapalı termal havuzun biri yalnızca bayan, diğeri karma hizmet vermektedir. SPA merkezinin diğer olanakları ise terapi havuzları, masaj odaları, saunalar, buhar odaları, şok duşlar, dinlenme alanları ve Türk hamamları şeklindedir. Edremit’in çocuk dostu tesisler arasında yer alan otelde çocuk kulübü hizmet vermektedir. Güre’nin eşsiz doğasını ve termal suyunu, en lüks olanaklarla deneyimlemek için https://www.adrinahotel.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Kaz Dağları’nda Kusursuz Bir Doğa Tatili İçin İdavilla Bungalow Hotel

Kaz Dağları’nın tertemiz havasınız ve eşsiz doğasını doyasıya yaşamanız için hizmet veren İdavilla Bungalow Hotel, yemyeşil bahçesi, mandalina ve zeytin ağaçları ve sıcak misafirperverliği ile huzur dolu bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Yılın tüm yorgunluğunu geride bırakacağınız şekilde doğanın kalbine konumlanmış olan tesis, Balıkesir Edremit Koca Seyit Havalimanı'na 15 km mesafede yer almaktadır. 12 adet bungalovla doğa tatili olanağı sunan tesis oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Kazdağı Restoran ise öğlen ve akşam yemeklerinde konuklarını ağırlamaktadır. Melekhanım Sahili’ne 150 metre uzaklıkta yer alan tesiste dileyen konuklar kısa bir yürüyüşten sonra bölgenin en güzel plajlarına ulaşabilmektedir. İdavilla Bungalow Hotel’de konaklarken, bölgenin şifalı sularından yararlanmak ve eğlenceli bir yaz günü yaşamak için 500 metre mesafede yer alan Hattuşa Termal’i tercih edebilirsiniz. Açık kapalı havuzlar, aqua park, spa wellness üniteleri, hamam, sauna, buhar üniteleri ve masaj olanakları sunan Hattuşa Termal’e ulaşım için tesisin servisi bulunmaktadır. Doğa sporlarına da olanak sunan tesiste, unutulmaz bir doğa tatili yaşamak için https://www.idavilla.com.tr/ ‘ye tıklamanız yeterlidir.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 15:01
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER