Geleceğe Güven, Mehmet Ertaş İle Devam

CHP Balıkesir Ve  İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Ertaş Tasarımlı Atkısı İle Salona Giriş Yaptı

Geleceğe Güven, Mehmet Ertaş İle Devam

Cumhuriyet Halk Partisi Büyük Balıkesir Buluşması Aday Tanıtım Toplantısı'nda CHP Genel Başkan Özgür Özel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın başta olmak üzere  Edremit Belediye Başkan Adayı Edremit’te Mehmet Ertaş ,Altıeylül'de Hakan Şehirli, Ayvalık'ta Mesut Ergin, Balya'da Orhan Gaga, Bandırma'da Dursun Mirza, Bigadiç'te Zafer Göksel, Burhaniye'de Ali Kemal Deveciler, Erdek'te Burhan Karışık, Gömeç'te Melih Bağcı, Gönen'de İbrahim Palaz, Havran'da Levent Gökalp, Karesi'de Mesut Akbıyık, Kepsut'ta Oğuz Aslan, Manyas'ta Ahmet Duru, Marmara'da Aydın Dinçer, Şavaştepe'de Ali Koyuncu, Sındırgı'da Serkan Sak, Susurluk'ta Hakan Yıldırım Semizel’i basına ve kamuoyuna tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Büyük Balıkesir Buluşması Aday Tanıtım Toplantısı'na CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş'ın özel tasarlanmış atkısı ile salona girdi. Büyük bir coşku ile karşılanan genel başkan konuşma yaparken  sözleri ara ara tezahüratlar ile kesildi. Bayram Havasında geçen aday tanıtım toplantısında onbinler Kurtdereli Spor salonuna sığmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, yaptığı açıklamada, 

“Cumhuriyet Halk Partimizin Balıkesir’de düzenlediği Büyük Balıkesir Buluşmasında,

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in öncülüğünde, hep birlikte çalışacağız. Önce Kuvayi Milliye kenti Balıkesir’i sosyal demokrat belediyecilikle tanıştıracağız. Sonra Körfezimizin incisi Edremit’imizi daha yaşanılabilir hale getireceğiz. Hepimizin yolu açık olsun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir aday tanıtım toplantısına onbinlerce Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş Atatürkçüler ile birlikte katıldı. Kurtdereli Kapalı Spor Salonu’ndaki tanıtım toplantısında konuşan Özel, “Bizim belediye başkanlarımız bir başka şeyle meşgul olmak yerine işine motive olan, kentine motive olan, kenti geliştirmeye, işini iyi yapmaya motive olmuş kişilerdir” dedi.

Özel, “Ben burada aday gösterdiğimiz her arkadaşımızın, geçmişte partimizde bu görevi yapmış herkesin işini gücünü bırakıp kentine yoğunlaştığını, kendi gelirini, varlığını, çevresini, partisini zenginleştirmeyi, kendi etrafını zenginleştirmeyi değil kenti güzelleştirmeyi tercih eden namuslu, çalışkan arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyor ve onlara alkış istiyorum. Bizde birileri gibi yolsuzluklar, birtakım örgütlere bağlı olduğu için zorla istifa ettirmeler yok. Göreve getirdiğimiz arkadaşlara, görev verdiğimiz, aday yaptığımız arkadaşlara ne kadar güveniyor ve kefilsek aday adayı olup adaylaştıramadıklarımıza bu görevi yapıp adaylaştıramadıklarımıza da kefiliz. CHP’nin Genel Başkanı olarak bu kefaleti açıkça ortaya koyuyorum. Görevdeyken iyi olmayınca istifa etmeler, başka partiye gitmeler, oradan partiye ateş etmeler. Vallahi 3, 5 kişinin, iktidara yakın gazetelerin manşetine çıkmasının bir önemi yok. 16 bin 500 aday adayı vardı bu partide, 3’ü, 5’i öyle yapıyor ama sabahleyin adaydan erken kalkıp adayı arayıp ‘Hadi çalışmaya gitmiyor muyuz’ diyen aday adayımız. Kendisine ayırdığı bütçeyi ilçe başkanına getiren aday adayımız, kendisine giydirdiği aracı belediye başkan adayıma tahsis eden aday adayımız var bizim. Bizim gönlümüzün manşetinde bu arkadaşlar var, onları yürekten alkışlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 13:16

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER