Mehmet Ertaş: “1 Nisan’ın Müjdesini Gözlerinizde Görüyorum”

Mehmet Ertaş: “1 Nisan’ın Müjdesini Gözlerinizde Görüyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, seçim ziyaretleri kapsamında Eroğlan Mahallesi’nde halkla buluştu. Mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ve coşkusuyla karşılanan Mehmet Ertaş, “Bana ve birlikte çalışacağımız genç kadroya gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ediyor, bu akşam 1 Nisan’ın müjdesini sizlerin gözlerinde görüyorum”dedi.

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, CHP Edremit İlçe Sekreteri Ziya Yavuz ve beraberindeki heyetle birlikte dün akşam Eroğlan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin sevgi seliyle karşılaşan Ertaş, Edremit için yapacaklarını paylaşarak 16 Mart akşamı Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri Proje Sunum ve Belediye Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Toplantısına tüm kentlileri davet etti.

“SİZLERE YENİ SAYFALI BİR BELEDİYE VAAT EDİYORUM”

“Edremit’te 2014/2019 döneminde 5 yıl boyunca belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Bu süreç içerisinde hiç kimseye kapımı kapatmadım, hemşerilerimizle randevusuz görüştüm. Biz Edremit’te o gün olduğu gibi bugün de sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışıyla görev yapacağız. Sizlere yepyeni sayfalı bir Edremit Belediyesi vaat ediyorum. Başkan yardımcısı olduğum dönemdeki gibi çalışanın alnının teri kurumadan ücretini alacağı günleri vaat ediyorum. Genç ve dinamik ekibimle birlikte siyasi görüşü ne olur olsun; gönlü kırmızı beyazdan, gönlü Atatürk’ten yana olan herkesle beraber yürüyeceğimiz bir Edremit vaat ediyorum” dedi. Edremit’teki eksikliklerin giderilmesi için ekibiyle izleyecekleri yol haritasını 2 yıl önceden belirlediklerini ifade eden Ertaş, sözlerine şu şekilde devam etti: “Doğalgaz nedeniyle bozulan, mevcut belediyemizin yetişemediği yolları ana yolları ilk 3 ayda yolu bozuk sokak veya cadde kalmaksızın tamamlayacağız. Gençlerimizin spor yapacağı tesislerimizin, çocuklarımızın oyun parklarının eksikliğini gidermenin sizlere buradan sözünü veriyorum. 10 Bin Lira’ya muhtaç edilen emekli kardeşlerimiz ve ev hanımlarımız için “ikinci bahar” yaratmak için projeler hazırladık. Edremit Belediyesi’nin şirketi olan ED-BEL’i halka hizmet eden bir konuma getirip ED-BEL kartla emeklilerimizin uygun fiyatlara hizmet alabilecekleri, çayını, kahvesini içip sosyalleşebileceği bir alan yaratacağız. Ev hanımlarımızın elleriyle üretip ürettiklerini satarak ev ekonomisine katkı sağlayacağı pazarlar kuracağız.” şeklinde konuştu.

“CHP ÜYELERİNDEN VE HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE BURADAYIZ”

Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna’nın radyo yayınında yaptığı açıklamaya da cevap veren Ertaş şunları söyledi: ”Rakip partimizin atanmış ilçe başkanı Edremit spor’u biz kurduk demiş. Halbuki Edremit spor’u batıranlar onlar! Edremit spor’un kapanan yönetiminde icraya düşenler onlar! Biz 2014 yılında göreve geldiğimizde Edremit Belediyesi mahkeme koridorlarında, Edremit spor’da icralarla anılıyordu. Şimdi o yönetimde olan MHP’li kardeşlerim AKP adayının yanında yer alıyorlar. Ben bugün katıldığım radyo yayınında mevcut belediyemizin eksiklerinden aksaklıklarından da bahsettim ama döndüm onların eksikliklerinden de bahsettim. Bizim sıkıntımız AKP’nin 10 Bin Lira’ya mahkum ettiği emekli kardeşlerimizdir! Bir de atanmış ilçe başkanı ‘ben atandım’ diye poz veriyor. Bizim ilçe başkanımız atama değil seçilmiş delegelerimizin oylarıyla göreve geldi. Ben büyükşehir belediyesinden icazet alarak değil partililerimizden aldığım oylarla buradayım. Biz halkın temsilcisi, siz tek adamın temsilcisisiniz” dedi. Mehmet Ertaş, AKP’nin Edremit Belediyesi için itfaiye, teleferik ve kanalizasyon sözü veren projelerini de eleştirdi. Ertaş:“Biz olmayacak işlerden projelerden, Edremit Belediyesi’nin görev ve sorumluluğunda olmayan asla yapılmayacak işlerden ve projelerden bahsetmiyoruz. Kim olursa olsun o kanalizasyonu yaptırmanın sözünü veriyoruz. Edremit’te satılan, eski itfaiyenin olduğu yer otopark yapılması gereken belediyenin mülküydü. İtfaiye büyükşehir belediyesindeydi büyükşehirde gitti sonra da orayı satışa çıkararak birilerine peşkeş çektiler. Biz ekibimizle Edremit için ürettiğimiz projelerle göreve geldiğimiz gibi Edremit’i otoparkına kavuşturacağız. Bugün burada 1 Nisan’ın müjdesini ve inancını gözlerinizde görüyorum. 16 Mart akşamı Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde, Edremit için Edremitlilerin görüşlerini alarak meclis üyelerimizden oluşan proje ekibimizle hazırladığımız projelerimizi tanıtacağımız Proje Sunum ve Belediye Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Toplantısına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.Hepinize ilginiz, sevginiz ve destekleriniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2024, 12:44

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER