Mehmet Ertaş; “Esnaflarımızı Kalkındırmak Adına Projelerimiz Hazır” dedi

Mehmet Ertaş; “Esnaflarımızı Kalkındırmak Adına Projelerimiz Hazır” dedi

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, Edremit ilçesinde esnaflarla buluşarak, seçim öncesi projelerini paylaştı. Ertaş, esnafların sorunlarını dinleyerek açıklamalarda bulundu.

Ziyaret sırasında, yerel ekonomiyi desteklemek amacıyla hayata geçireceği projeler hakkında detaylı bilgi veren Ertaş, esnafların kalkınması için çalışacaklarını vurguladı. 

ERTAŞ; “PROJELERİMİZİ HIZLI BİR ŞEKİLDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “Esnaflarımızın ziyaretinde yerel seçim sürecinin ardından Belediye Başkanlığımız süresi boyunca esnaflarımızı kalkındırmak adına ivedi bir şekilde uygulamaya sokacağımız projelerden bahsetme imkânı bulduk. Edremit İlçemiz de projelerimizi bir bir hayata geçirerek İlçemizi mutlu kentlerden bir tanesi yapacağız.” Dedi.

ERTAŞ; “PROJELERİMİZ İLE KENTİMİZİN EKONOMİK YAPISINI GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Başkan Adayı Mehmet Ertaş; Edremit'teki esnafların beklenti ve taleplerini dikkate alarak hazırladığı projelerle ilgili olarak, "Kentimizin ekonomik yapısını güçlendirmek ve esnafımızın rekabet gücünü artırmak için çeşitli plan ve programlarımızı hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu. Ertaş, ziyaretin sonunda esnafların desteğini ve iş birliğini talep ederek, "Beraber çalışarak Edremit'i daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2024, 13:33

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER