Milletvekili Belgin Uygur, Edremitte ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Belgin Uygur, Edremitte ziyaretlerde bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur,  ilçe ziyaretleri kapsamında Edremit’te ziyaretlerde bulundu.  

Ziyaretlerine Burhaniye’de Bigadiç Süt Birliğinin satış ofisinin açılışıyla başlayan Milletvekili Uygur, sonrasında Edremit’e geçti.

Yaşlı, engelli ve hasta ziyareti yapan milletvekili Uygur Önceki dönemde partide görev almış kişileri ziyaret etti ve son olarak da ilçe başkanlığında teşkilatla bir araya geldi.

Ziyaretleri sırasında Uygur’a AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan, Edremit Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna ve ilçe yönetimi eşlik etti.

Milletvekili Uygur ziyaretleri ile ilgili olarak :  “Vatandaşlarımızla hemhal olabilmek bizim için çok önemli. Ülkemize hizmet misyonuyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde teşkilatımızla birlikte her zaman sahadayız. Sadece seçim zamanı değil, her zaman yedi yirmi dört anlayışı ile vatandaşımızla beraberiz. Onların taleplerini beklentilerini karşılama noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımız çok güzel ilgi ve alaka gösteriyor. İnşallah her şey bir gün öncesinden güzel olacak. Partimizin her kademesindeki dava arkadaşlarımızla vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi sıkılmadık el, dokunulmadık gönül kalmayacak anlayışıyla çalışıyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER