Motosiklet Hırsızlarına Jasat Operasyonu

Motosiklet Hırsızlarına Jasat Operasyonu

Edremit ve Havran ilçelerinde son dönemlerde meydana gelen motosiklet hırsızlıkları olayları ile ilgili olayların aydınlatılması, şüphelilerin yakalanması ve çalıntı motosikletin ele geçirilmesi maksadı ile Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından özel bir ekip oluşturulmuştur.

Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan titiz ve ayrıntılı araştırmalar neticesinde, çalınan motosikletlerin şase ve motor numaralarının kazınarak, parçalarının değiştirilmek sureti ile kullanıldığı tespit edilmiştir.

Çalıntı motosikletlerin bulundurulduğu adresleri tespit eden Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) gerçekleştirdikleri operasyon ile 7 adet şase ve motor numarası kazınmış motosiklet, çok sayıda motosiklet parçası ele geçirmiştir. Ele geçirilen 7 motosikletten birinin Güre Mahallesinden diğerinin ise Bostancı Mahallesinden çalınan motosikletler olduğu tespit edilerek sahiplerine teslim edilmiştir. Diğer 5 motosiklet ile ilgili adli işlem başlatılarak motosikletler yediemin otoparkında çekilmiştir.10 şahıs hakkında adli işlem başlatılmış, şahıslardan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2023, 13:06

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER