Muhammed Vurmaz, Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor

Darsofa Mahallesi Kadınlarından Vurmaz’a Destek

Muhammed Vurmaz, Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz yaklaşan Yerel seçimler öncesinde; mahalle mahalle, sokak sokak gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya, talep ve önerileri bizzat yerinde öğrenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Edremit Ak parti ve MHP kadın kolları ile birlikte Darsofa Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştiren, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Vurmaz, Edremit ve Darsofa Mahallesi’nde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“EKSİKLER KISA VADEDE ÇÖZÜLECEK”

Ziyaretlerinde belediye yönetimi ile muhtarlar arasındaki öneme dikkat çeken Cumhur İttifakı’nın Edremit Belediye Başkan adayı Muhammed Vurmaz, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğuna vurgu yaptı. Darsofa Mahallesinin eksiklerinin belirlenmesi ve giderilmesi için harekete geçtiklerini dile getiren vurmaz, "Seçilmemiz halinde kısa vadede sorunları çözüme kavuşturmak üzere her mahalle muhtarından en önemli üç talep, istek ve önerilerini alarak çalışmalarımıza başlayacağız. Bünyemize katılan teknik arkadaşlardan da bir proje ekibi oluşturarak onların bilgi ve deneyimlerinden faydalanıp ilçemizin gelişmesine katkılar sağlamak en büyük önceliğimizdir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 09:18

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER