Muhammed Vurmaz Şehitlerin Mezarlarını Ziyaret Etti

Muhammed Vurmaz Şehitlerin Mezarlarını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz,  Ak Parti ve MHP ilçe başkanları ile birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Edremit Şehitliği’nde düzenlenen programa katıldı.

Başkan Adayı Muhammed Vurmaz 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına, toprakları vatan kılan şehitleri ziyaret ederek başladıklarını belirtti. Vurmaz, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andıklarını dile getirdi. Şehit mezarları başında dua eden Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, şehit yakınlarıyla da yakından ilgilendi.

Muhammed Vurmaz, ”Çanakkale Zaferi’nin 109’nci yıl dönümü vesileyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldık ve ardından şehitliğimizi ziyaret ettik. Aziz şehitlerimiz ile kahraman ecdadımızı, saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Muhammed Vurmaz ve ekibi, daha sonra Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından gerçekleştirilen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı’na katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 17:08

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER