Sanayi Esnafı Vurmaz’ı Bağrına Bastı

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim çalışmalarına Edremit Organize Sanayi Sitesi’nden başlayan Vurmaz, burada esnaf ve çalışanlar ile bir araya geldi.

Sanayi Esnafı Vurmaz’ı Bağrına Bastı

Edremit Organize sanayi sitesinde girilmedik dükkân, sıkılmadık el bırakmayan Muhammed Vurmaz, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Vurmaz, esnafın isteği doğrultusunda çalışmaların yapılacağını vurguladı. Vurmaz, “Hem esnafımız hem sanayicilerimiz, hem de ilçe sakinlerimiz için var gücümüzle çalışacağız. İşyerlerine konuk olduğumuz tüm sanayici esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

“SORUNLARI BİLİYORUM, TEK TEK ÇÖZECEĞİM”

Başkan adayı Muhammed Vurmaz yaptığı açıklamada, “Meclis Üyesi adaylarımız ile birlikte Edremit Organize Sanayi Sitesi esnaflarımızı ziyaret ettik. Kendilerine destekleri için teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar temenni ediyorum. Sanayisiyle, ticaretiyle, turizmiyle ve tüm değerleriyle üreten bir Edremit’in mutlu yarınlarında buluşmaya, sorunlarımızı tek tek çözüme kavuşturmaya az kaldı.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2024, 14:39

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER