Ünsal, okul yapımını üstlenen Agah Ferhatoğlu’nu ziyaret etti

Ünsal, ziyarette Avcılar İlkokulunun yapımını üstlenerek ilçemize önemli bir katkı sağlayan Agah Ferhatoğlu’na eğitime sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür etti.

Ünsal, okul yapımını üstlenen Agah Ferhatoğlu’nu ziyaret etti

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, saha ziyaretleri kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren sektörleri de ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.

   Saha ziyaretleri kapsamında ilçemizde zeytincilik, market, petrol, inşaat ve gıda gibi bir çok sektörde faaliyet yürüten Ferhatoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Agah Ferhatoğlu’nu  ziyaret eden Kaymakam Ünsal,  Edremit’te eğitim, kültür, sosyal ve ekonomik alanda uygulamaya geçirilen projeler ile özellikle eğitim alanında Hayırsever Agah Ferhatoğlu tarafından Avcılar Mahallesinde Hayırseverin annesi adına inşa edilecek Zehra Ferhatoğlu İlkokulu/Ortaokulunun  yapılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 Kaymakam Ünsal; “Edremit’te önem verdiğimiz yatırımların başında eğitim yatırımları gelmektedir. Her geçen gün artan nüfusumuzla birlikte okul ihtiyacımız da aynı oranda artmaktadır. Bu kapsamda  ilçemizde Avcılar İlkokulunun yapımını üstlenerek ilçemize önemli bir katkı sağlayacak Hayırseverimiz Agah Ferhatoğlu’na eğitime sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İş İnsanı Agah Ferhatoğlu, Kaymakam Ünsal’a teşekkürlerini sundu. Kaymakam Ünsal’a ziyaretleri sırasında; İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç ve BASKİ Körfez Bölgesi Şube Müdürü Zülfü Beltekin eşlik etti. (Mustafa Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2021, 21:31
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER