Yaparsa Tuncay Kılıç Yapar

Cumhur İttifakı Hizmet Kapısı

Yaparsa Tuncay Kılıç Yapar

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç ve ekibi seçim maratonunun sonuna gelirken çığ gibi büyümeye ve meydanları doldurmaya devam ediyor. Seçim sonuçlarının rengi belli olmaya başladı.

Ak Parti ve MHP’nin kurmuş olduğu Cumhur İttifakı’nın Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç’ın mitinglerinde görülen kalabalık seçimin sonucunu şimdiden gösteriyor. İktidar desteği ile büyük yatırımlar yapacaklarını ve Edremit’in sorunlarını çözeceğini ifade eden Tuncay Kılıç, çalınmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar alıyor.

Planladıkları projeler ile ilçeyi bir dünya markası yapmaya hazırlanan Tuncay Kılıç ve ekibi cumhuriyetin yüzüncü yılında Edremit’in göz kamaştıran bir kent olacağını söyledi. Belediye hizmetlerinin gerektiği gibi uygulanacağını, istihdamın sağlanacağını, esnaf ve sanayicinin yüzünün güleceğine değindi. Edremit bizim. Hangi ilden, hangi ülkeden gelirse gelsin, burada yaşayan her insan Edremitlidir ve hizmet almaya hakkı vardır. Ben iki dönemlik belediye başkanlığım süresince sizlerin hizmetkarı oldum. Hep sizlerin içinizdeydim. Yine izin verirseniz hizmetkarınız olacağım. Makam kapım olmayacak ve hep sizlerle olacağım. Şeffaf belediyeciliği yeniden sağlayacağız. Bu dönemde imkanlarımız daha da bol. Devlet desteği bizimle. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin önemli katkıları bizimle. Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyesi adayları da sizlerin hizmetkarı olacak. Onları zaten tanıyorsunuz. İçinizden birileri. Edremit artık son 5 yılda yaşadığı hizmet fukaralığından kurtulacak. Edremit’i çok daha ferah günler bekliyor. Esnafımız, sanayicimiz rahat edecek. Edremit’in adını dünyaya duyurup vizyon projelerimiz ile turist akımı sağlayacağız. Yarım kalan projelerimizi tamamlayıp, çok daha fazlasını siz değerli halkımıza sunacağız. Ben tutmadığım hiçbir sözü vermedim. Size Tuncay Kılıç sözü veriyorum; Edremit güzel günler görecek. Tanıttığımız ilk 100 projemizi hayata geçirip, sürpriz projelerimizle Edremit’i yeniden Edremit yapacağız. Rakiplerimiz gibi laf değil, icraat yapacağız. Onların yaptıkları ortada. Son 5 yılda Edremit hangi yatırımı gördü? Hangi hizmeti tam manasıyla alabildi bu halk? Beldeler açıkken Zeytinli Belediyesi hangi yatırımları yapabildi? Son haftalarda gördünüz, birbirlerine düştüler. Biz belediyeciliği biliyoruz. Tecrübe ve gücümüzle Edremit kazanacak, dedi.

Tuncay Kılıç, şehir çöplüğündeki köpekleri besledi

Çağrıldığı her organizasyona katılan Cumhur İttifakı Adayı Tuncay Kılıç ve ekibi, sokak hayvanları konusunda da çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda Kazdağları’ndaki başıboş hayvanlar için dağ bayır gezerek yiyecek bırakan Tuncay Kılıç bu seferde hayvan dostu bir topluluğun daveti üzerine Edremit şehir çöplüğündeki sokak köpeklerini beslemeye gitti. Tuncay Kılıç ve ekibi araçlarının bagajlarını mama ve ekmeklerle doldurup sahipsiz hayvanları besledi. Yüzlerce köpeğin çok kötü şartlarda yaşadığını gören Tuncay Kılıç; ‘’Bu tam anlamıyla rezillik. Bu bir utançtır. Bu köpeklerin çoğunluğu hasta. Çok yazık. Bu büyük sorunu inşallah seçimlerin ardından Edremit Belediyesi çözecek” dedi.

Av. Tuncay Kılıç ve ekibi, daha sonra Adliye Sarayı’ndaki avukatlarla buluştu ve ilçedeki yüksekokul ile resmi daireleri ziyaret edip istişarelerde bulundu. Altınoluk Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları da dinleyen Kılıç, akşam saatlerinde Edremit Özoğlu Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinleri, istek, görüş ve önerilerini sundu.

Gece programı ise Cennetayağı Mahallesi’nde gerçekleşti. Mahalledeki kahvehaneler bölgesinde konuşlandırılan Cumhur İttifakı Seçim TIR’ında Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Karabulut, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Şentürk, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin ve çok sayıda katılımcı, Cumhur İttifakına destek için konuşma alanını doldurdu. Soğuk ve fırtınalı havaya rağmen alanı dolduran vatandaşlara hitap eden Kılıç, bazı projeleri anlatıp Cumhur İttifakını destekleyen herkese teşekkür etti. Kılıç ve beraberindeki coşkulu kalabalık, geceyi cumhuriyet Meydanı’nda sonlandırdı. Meydanı dolduran çok sayıda Cumhur İttifakı destekçisi, sloganlar akıp Kılıç ve ekibini alkışladı.

(Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER