EDREMİT’TE ACİL SERVİS REKORA KOŞUYOR
ÖNCEKİ YILLARDA 200’LERDE GEZEN HASTA SAYISI HASTANE HİZMETİNDEKİ MEMNUNİYET ARTINCA 3 KAT ARTTI
Yayınlanma :
23.12.2013 16:11
Güncelleme :
23.12.2013 16:11


ÖNCEKİ YILLARDA 200’LERDE GEZEN HASTA SAYISI HASTANE HİZMETİNDEKİ MEMNUNİYET ARTINCA 3 KAT ARTTI HASTALAR ÖZEL YERİNE DEVLET'İ TERCİH EDİYOR
Balıkesir’in Edremit Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde günde 800 hasta bakımı ile adeta rekor kırılıyor.
Geçtiğimiz yıllarda bu rakam 200’lerde iken, bu yıl sayının 3 kat artarak sadece Acil Servis’te 800 hasta bakımı ile büyük yoğunluk yaşandığı belirtildi.
Yaz döneminde bile bu kadar yoğunluğun yaşanmadığı hastanede, özellikle üst solunum yolları enfeksiyon hastalıklarının bu sayıyı arttırdığı ifade edildi. Acil Servis’teki bu yoğunluğa rağmen, hastane yönetimi, doktor, hemşire ve diğer personelinin büyük bir özveri ve güler yüzlü çalışması takdir topluyor. Acil Servis Doktoru Ülke Selen, hastanede hasta memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirtti. Bu arada 210 yataklı Edremit Devlet Hastanesi’nde, günlük olarak 50 poliklinikte ise yaklaşık 3 bine yakın hastaya bakılıyor.
Hastane yönetimi ve yetkililerinin yoğun gayreti ile hastane doktor kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor. Hastaneye kısa süre içinde çocuk, kardiyoloji, kulak burun boğaz, cildiye ve nöroloji branşları olmak üzer 5 uzman hekim ile 1 pratisyen hekimin daha göreve başlaması bekleniyor. (İHA)
Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: