Ak Parti'deki bayramlaşmaya Belediye eski başkanı Yunus Bozbey ile
kurucu ilçe başkanı Özkan Kostak, Kristal Maden Suyu Fabrika Müdürü Abdullah Can'da katıldı. Ufuk Dolgun bayramın ikinci günü tek tek partililerle bayramlaştı. İl genel ve belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde örnek dayanışma örneği sergilendi.
3. GÜN EDİP UĞUR'DA GELDİ.
Buarada bayramın 3. günü ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, İL genel Meclisi Başkanı Mehmet Okur ve diğer yetkililer AK Parti Edremit İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Basına kapalı yapılan görüşmede, Ak Parti'nin Edremit'te düşüşüne çarelerinde görüşüldüğü ileri sürüldü. Edip Uğur ve beraberindeki heyetin çıkışta basın mensuplarına toplu poz verdiği gözlendi.
EDREMİT'TE AK PARTİ'DE DAHA FAZLA DÜŞÜŞ YAŞANIR
Öte yandan vatandaşlar, hastanelerin birleştirilmesi paralelinde Kazdağı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin hükümetin aldığı kararla kapatılmasının Edremit'te ters teptiğini, hala halkın mağduriyetinin sürdüğünü, AK Partili milletvekillerinin, Valilik ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün de ilgisiz kalmasının çok şaşırtıcı olduğunu söylediler. Kazdağı Devlet Hastanesi acilinin kapatılması konusunda vatandaşın sesine kulak verilmediğinide kaydeden vatandaşlar, Halkımız çok mağdur oldu. Bugüne kadar halkın çilesi hala sürüyor. Gece 23:00'ten sonra Acil'e taksi tutmadan ulaşmak zor. Çoğu dar gelirli bu yüzden gidemiyor. Mevcut hastanede ise çok büyük izdiham yaşanıyor. Kaş yaparken göz çıkartıldı. İktidarların amacı çözüm bulmaktır. Çözüm bulunamadığı için Ak Parti'nin Edremit'te oy oranının ilk seçimlerde yerel seçimlerden de daha büyük oranda düşer. dediler.
EDREMİT'TE AK PARTİ'DE DAHA FAZLA DÜŞÜŞ YAŞANIR
Yayınlanma :
30.11.2009 14:39
Güncelleme :
30.11.2009 14:39


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: