Şehit Hamdi Bey Meydanı’nda kurulan iftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Programa Mehmet Aydemir, İlçe Başkanı Rıfat Ertaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte meydanı dolduran vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı.

Programda konuşan İl Başkanı Mehmet Aydemir, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendiren özel bir zaman olduğunu belirterek, “Ramazan; paylaşmanın, yardımlaşmanın ve gönüllerin bir araya gelmesinin en güzel örneklerinin yaşandığı mübarek bir aydır. Bugün Edremit’te hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmanın, aynı lokmayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel atmosfer, milletimizin ne kadar güçlü bir dayanışma ruhuna sahip olduğunu bir kez daha gösteriyor” dedi.
Aydemir ayrıca Ramazan ayının toplumsal birlik açısından önemine değinerek, “Bizler her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya, onların sevinçlerini ve sofralarını paylaşmaya büyük önem veriyoruz. Bu mübarek ayın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
İlçe Başkanı Rıfat Ertaş ise programa katılan vatandaşlara teşekkür ederek Ramazan ayı boyunca birlik ve beraberliği pekiştiren etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Yoğun katılımın olduğu iftar programı, sohbetler ve teravih programı ile devam etti. Vatandaşlar düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
(Faruk Türk)
Yorumlar
Kalan Karakter: