Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis, yazlık evde hırsızlar olduğu ihbarı üzerine gittiği ihbarda evde saklanan Afgan mültecileri kıskıvrak yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Altınkum Mahallesi 3038 Sokak Antik Kent Sitesi’nde hırsız ihbarı üzerine alarma geçti. Önlem alarak daireye giren ekipler, 23 yetişkin 9 yaşı küçük şahıs olmak üzere 2 İran uyruklu, 30 Afgan uyruklu toplamda ise 32 yabancı uyruklu kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede mültecilerin Midilli’ye gitmek için 6 gün önce Balıkesir’den organizatör Y.S. isimli kişi ile kişi başı 2 bin dolara anlaştıkları ve 46 bin dolar verdikleri ve transit kamyonetle ile Akçay'da bu daireye yerleştirildikleri öğrenildi.
Yapılan incelemede ise, dairenin belediye çalışanı olduğu ve önceki akşam Akçay’da silahla yaralama olayı nedeniyle tutuklandığı ve Akçay’da P.Y. isimli muhtarın kardeşi olduğu ileri sürüldü. Y.S. isimli kişi de göz altına alındı.
Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
Edremit’te yazlık evde hırsızlık ihbarına giden polis, mültecileri yakaladı
Yayınlanma :
07.12.2023 15:03
Güncelleme :
07.12.2023 16:14


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: