Aliağalı ünlü şef Volkan Ataç Alanya yolcusu

Antalya’nın Alanya ilçesinde bu yıl 6.’sı düzenlenen ‘Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’na katılacak olan Aliağalı ünlü şef Volkan Ataç, alacağı dereceyle Aliağa’nın gururu olmayı hedefliyor.Bugüne kadar katıldığı...

Aliağalı ünlü şef Volkan Ataç Alanya yolcusu

Antalya’nın Alanya ilçesinde bu yıl 6.’sı düzenlenen ‘Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’na katılacak olan Aliağalı ünlü şef Volkan Ataç, alacağı dereceyle Aliağa’nın gururu olmayı hedefliyor.

Bugüne kadar katıldığı ulusal ve uluslararası birçok yarışmadan derecelerle dönen Aliağalı ünlü şef Volkan Ataç, hünerlerini bu kez Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneğinin ortaklaşa düzenlediği ‘Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nda sergileyecek. Şef Volkan Ataç, Alanya Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek yarışmaya 29 Ekim Pazar günü kuzu pirzola kategorisinde katılacak. Yarışmaya katılan yarışmacıların yaptıkları yemekler jüri üyeleri tarafından yemek sunumu, lezzet ve görünüm açısından değerlendirilecek. Jüri üyeleri yemeklerin tadına bakıp hem lezzet hem de görsel sunumları için puanlama yapacak. Yarışmada derece alan katılımcılar kupa ve altın madalya ile ödüllendirilecek.

“Gençlerin aşçılık mesleğinden keyif almalarını istiyorum”

Uluslararası bir yarışmada Aliağa’yı temsil edecek olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Volkan Ataç, en büyük arzusunun bu mesleği gençlere öğretmek olduğunu söyledi. Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’ndan kupa ile dönmek istediğini belirten Ataç, “Uluslararası bir yarışmada Aliağa’yı temsil etmek, Aliağa’yı tanıtmak, Aliağa’nın adını duyurmak benim için çok önemli. Yarışmaya katılmam için desteklerini esirgemeyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a ve tüm destekçilerime teşekkür ediyorum. Benim için önemli olan bir diğer hususta bu mesleği Aliağa’da gençlere anlatmak. Gençlerin aşçılık mesleğine olan ilgisini artırmak, aşçılık mesleğini yapmaktan keyif almalarını sağlam” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER