İzmir’deki belediye başkanları personelleriyle bayramlaştı

İzmir’in Buca, Urla ve Konak ilçesinin belediye başkanları, yaklaşan Kurban Bayram öncesi personelleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

İzmir’deki belediye başkanları personelleriyle bayramlaştı

İzmir’in Buca, Urla ve Konak ilçesinin belediye başkanları, yaklaşan Kurban Bayram öncesi personelleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve başkan yardımcıları, Kurban Bayramı dolayısıyla personeliyle bayramlaştı. Başkan Uyar, belediye birimlerini tek tek gezerek çalışma arkadaşlarının bayramını kutladı. Bayram boyunca aileleriyle keyifli, sağlıklı, huzurlu zamanlar geçirmelerini dileyen Uyar, bayram sonrası enerji dolu bir tempoyla Urla’ya verimli hizmetler sunma temennisinde bulundu.

Şantiye alanındaki fen işleri ve temizlik işleri personelini de ziyaret eden Sibel Uyar, “Sizler bizim yüz akımızsınız. Biz büyük bir aileyiz. Sizler hizmetinizle belediyemizi temsil ediyorsunuz. İyi ki varsınız” dedi.

Buca’da bayramlaşma

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaklaşan Kurban Bayramı dolasıyla işçisinden bürokratına kadar tüm çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Sabahın erken saatlerinde başkan yardımcıları Murat Işık, Hakan Gündüz ve Erdem Başer Balkır ile birlikte Buca Belediyesi Meclis Salonunda bürokrat ve memurlarla bayramlaşan Başkan Levent Piriştina, sevgi ve barışın huzur sürdüğü bayram dileğinde bulundu. Meclis üyeleri ve muhtarları da meclis salonunda ağırlayan Başkan Piriştina, işçilerle de şantiyede bayramlaştı. Çalışmalarını sahada sürdüren fen işleri, temizlik hizmetleri, parklar bahçeler müdürlüğü gibi birimlerin işçi personeliyle şantiye alanında bir araya gelen Başkan Piriştina, işçiler tarafından coşkuyla karşılandı. İşçilerle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Piriştina, burada da barışın egemen olduğu güzel günler dileğini yineledi.

Başkan Pekdaş’tan bayramlaşma turu

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, her bayram olduğu gibi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi de geleneği bozmadı. Bayramlaşma turuna sabahın erken saatlerinde Gediz’deki fen işleri müdürlüğüne bağlı asfalt şantiyeden başlayan Başkan Pekdaş, sırasıyla Kadifekale’deki park ve bahçelere bağlı hizmet veren fidanlık ve daha sonra Gürçeşme’deki ulaşım hizmetleri müdürlüğü ile temizlik işleri müdürlüğüne giderek çalışanlarla bayramlaştı. Öğle yemeğini de her Kurban Bayramı olduğu gibi bu yıl da işçilerle bir arada kesilen kurban etini yiyerek yapan Pekdaş, ilk kavurma servisini de kendisi yaptı. Başkan Pekdaş’a Temizlik İşleri Müdürlüğü ziyaretinde DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ve sendika temsilcileri de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2017, 14:19
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER