Kayak kursunu başarıyla tamamladılar

Nilüfer Belediyesi’nin sömestr tatilinde öğrencilere yönelik düzenlediği kayak ve snowboard kursu tamamlandı. Kursa katılan 7-15 yaş grubundaki çocuklar sertifikalarını aldı.20-24 Ocak ve 24-28 Ocak tarihleri arasında iki dönem halinde düzenlenen...

Kayak kursunu başarıyla tamamladılar

Nilüfer Belediyesi’nin sömestr tatilinde öğrencilere yönelik düzenlediği kayak ve snowboard kursu tamamlandı. Kursa katılan 7-15 yaş grubundaki çocuklar sertifikalarını aldı.

20-24 Ocak ve 24-28 Ocak tarihleri arasında iki dönem halinde düzenlenen kayak ve snowboard kursuna öğrencilerin ilgisi büyüktü. 16 saat süren eğitimlerde çocuklara, uluslararası teknikler baz alınarak temel kayak ve snowboard eğitimi, temel, orta ve ileri seviye olmak üzere üç ayrı kategoride uzman öğretmenler ve antrenörler tarafından verildi. Kursa katılan çocuklar hem güzel bir tatil geçirdi hem de kayak öğrendi. Kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları törenle verildi.

Kampa gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu söyleyen Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gökay Azak, “Nilüfer halkını sporun her dalıyla buluşturuyoruz. Kayak ve snowboard kamplarımıza Bursa dışından gelen öğrencilerimizin ve özel eğitim öğrencilerinin de katılması bizi daha da çok sevindirdi” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER