Kent Konseyi şehrin yönetimine katkı sağlıyor

Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Nasıl Bir Bursa Görmek İstiyorsunuz?’ toplantısı neticesinde hazırlanan rapor Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti.Bursa Kent Konseyi tarafından ‘Nasıl Bir Bursa Görmek İstiyorsunuz?’ konulu...

Kent Konseyi şehrin yönetimine katkı sağlıyor

Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Nasıl Bir Bursa Görmek İstiyorsunuz?’ toplantısı neticesinde hazırlanan rapor Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti.

Bursa Kent Konseyi tarafından ‘Nasıl Bir Bursa Görmek İstiyorsunuz?’ konulu toplantı sonucunda 17 başlıkta 144 teklif ve görüşten oluşan rapor Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden oy birliği ile geçti. Konu ile ilgili açıklama yapan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, “Geçtiğimiz ay, sivil toplum kuruluşlarından kamu kurumlarının temsilcilerine, muhtarlardan vatandaşlara kadar geniş yelpazede Bursalıların katıldığı ‘Nasıl Bir Bursa Görmek İstiyorsunuz?’ başlıklı Bursa Konuşuyor toplantısı gerçekleştirdik. Toplantı esnasında gerek sözlü gerekse yazılı olarak bizlere ulaştırılan tüm öneri ve görüşleri, 17 başlıkta 144 maddeden oluşan bir rapor haline getirdik. Oluşturduğumuz raporu kanunun bize verdiği yetki ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne gönderilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teslim ettik. Başkanımız raporun kendileri için bir yol haritası olacağını belirtti. ‘Nasıl Bir Bursa Görmek İstiyorsunuz?’ başlıklı Bursa Konuşuyor toplantısı sonucunda oluşturulan rapor, Ocak ayı Büyükşehir Belediyesi Meclis Meclisi’nden oy birliği ile geçti” diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER