Muşlu iş adamları Kalkan ile Kılıç’ı ağırladı

Birçok önemli iş adamını bünyesinde buluşturan Ege Muşlu İşadamı ve Girişimcileri Derneği, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile Başbakanlık Müşaviri Saadettin Kılıç’ı ağırladı.AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ve...

Muşlu iş adamları Kalkan ile Kılıç’ı ağırladı

Birçok önemli iş adamını bünyesinde buluşturan Ege Muşlu İşadamı ve Girişimcileri Derneği, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile Başbakanlık Müşaviri Saadettin Kılıç’ı ağırladı.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ve Başbakanlık Müşaviri Saadettin Kılıç, yeni kurulan Ege Muşlu İşadamı ve Girişimcileri Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ege Muşlu İşadamı ve Girişimcileri Derneği Başkanı Suphi Toros, Muşlu iş adamları olarak derneklerini kuralı bir ay gibi bir zaman olduğunu belirterek, "Çok ciddi şekilde ilgiyle karşılandık. Çok mutlu olduk, demek ki doğru adım atmışız, bu bize kıvanç ve mutluluk veriyor. Amacımız birçok iş adamını derneğimiz adı altına toplayarak gönül köprüsü kurarak, İzmir’de muvaffak olmaktır" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ise Muşlu vatandaşların Türkiye çapında gösterdiği performansın gurur verdiğini söyledi. Türkiye için önemli gördüğü gerçekleri anlatan Kalkan, "Türkiye ekonomisi güçlü bir performans ortaya koymuştur. Türkiye tüm küresel gelişmelere rağmen büyüme hızını göstermiştir. Türkiye’ye 16 yılda gelen yabancı yatırım 180 milyar dolar, hani Türkiye batıyordu. Türkiye büyüyor kardeşim. Oynanan oyunlar Türkiye’nin büyümesini engellemek içindir" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Suphi Toros, hem Kalkan’a hem de Kılıç’a plaket takdim etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER