Urla’da merakla beklenen HİM hizmete açıldı

İzmir’in Urla ilçesinde, kentte yaşayan vatandaşlara çözüm odaklı ve profesyonel anlayışla hizmet vermek isteyen amacıyla, belediye bünyesinde Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) hizmete girdi.Urla ilçesinde, kentte yaşayan vatandaşların...

Urla’da merakla beklenen HİM hizmete açıldı

İzmir’in Urla ilçesinde, kentte yaşayan vatandaşlara çözüm odaklı ve profesyonel anlayışla hizmet vermek isteyen amacıyla, belediye bünyesinde Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) hizmete girdi.

Urla ilçesinde, kentte yaşayan vatandaşların Urla Belediyesi ile doğrudan ve kolay iletişim kurmasını sağlaması için belediye binasının giriş katında şahsen başvurabileceği Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) hizmete açıldı. HİM’e yapılacak başvuruların, bir süre sonra sonuçları hakkında vatandaşlara bilgi verileceği ifade edlirken, HİM için başvuruların ayrıca telefon, e-posta, faks ve belediyenin www.urla.bel.tr veya https://e-hizmet.urla.bel.tr/ProHIM/ adreslerine yapılabileceği dile getirildi.

Urla Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezine yapılacak başvuruların sonuçlanması belirli bir süreyi gerektiriyorsa, başvuru için bir kayıt numarası verileceği, işlem takibe alınacağı aktarılırken, daha sonra başvuru sahibine telefonla veya yazılı olarak en kısa sürede dönüş yapılacağı bildirildi.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, halkın yönetime daha fazla katılmasını sağlayacak projenin belediyenin çalışma sistemini de geliştireceğini belirterek, "Proje kapsamında Urla’da yaşayan tüm vatandaşlarımız ile ilçemizi ziyaret eden konukların, talep ve önerilerinin şeffaf ve etkin bir iletişim yoluyla belediyenin kurumsal kimliği, imajı ve itibarının güçlendirilmesini istiyoruz. Çözüm odaklı anlayışla belediye hizmetleri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı istiyoruz. Belediye olarak dürüst, güvenilir, adil ve tarafsız olmayı, kamunun yararını gözetmeyi, hemşehri memnuniyeti sağlamayı, bilgide erişilebilirlik ve çözüm odaklı olmayı istiyoruz" dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER