Urla’da “Şafak” yeniden doğacak

Urla’da “Şafak” yeniden doğacak

31 Mart pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde oy verme eğilimleri amacıyla yapılan Urla anket sonuçları internet ortamında açıklanmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan aday adayı Şafak Sol oylama sonuçlarında diğer aday adaylarına fark attı.

Şafak Sol fark attı 

“Haydi, Urla Söz Sırası Sizde!” sloganıyla yola devam eden Şafak Sol Urla seçimlerine ilişkin İzmir yerel seçim anketlerinde ilk sırada yer aldı. Şafak Sol, aday bazlı yerel Urla Belediye Başkanı kim olmalı” “Urla’da Belediye Başkan Adayı kim gösterilmeli” soru anketlerinde yüzde % 69 ile fark attı.

Yerel seçimler yaklaşırken 2023 Aralık ayında İzmir’de kamuoyunun seçmen yönelimlerine ilişkin araştırmaları hızlandırılmıştı. Son dört buçuk yıldır kayyım tarafından yönetilen Urla Belediye Başkanlığı için yapılan anketlerin geçtiğimiz günlerde sonuçları da belli oldu.

Şafak Sol ilk sırada

Aralık 2023’te anketlerde katılımcılara Urla Belediye Başkan Adayı kim olsun sorusu yöneltilmişti.

Yapılan anketlerin sonuçlarına göre ilk sırada Şafak Sol, Urla halkının Belediye Başkan adayı olarak görmek istedikleri isim oldu. Kararsızların oransal olarak dağıtılmasından sonra, Şafak Sol en yüksek % 69 puan ile ilk sırada yer aldı.

Şafak Sol’un günden güne artan yüzdeleri şu şekilde sıralandı;

1- %17.1

2- %19.9

3- %27.4

4- %%69

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024, 13:02

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER