ÇEVRE BAKANI GÜLLÜCE GÖMEÇ’E ÇÖP KAMYONU HEDİYE ETTİ

ÇEVRE BAKANI GÜLLÜCE GÖMEÇ’E ÇÖP KAMYONU HEDİYE ETTİ

ÇEVRE BAKANI GÜLLÜCE GÖMEÇ’E ÇÖP KAMYONU HEDİYE ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir’in Gömeç ilçesine bir çöp kamyonu hediye etti. 
  Gömeç’in en büyük eksikliklerinden biri olarak nitelendirilen, temizlik adına tüm donanımların bulunduğu gözlenen çöp kamyonuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Kazım Arslan, Ankara ve İstanbul’da Bakan İdris Güllüce’ye her defasında ilçede yetersiz gördükleri temizlik çalışmalarına destek olması amacıyla bir çöp kamyonu talep ettiğini kaydetti.
  Bakan Güllüce’nin kendisinin bu talebine kayıtsız kalmadığını anlatan Başkan Arslan, “Sağolsun Sayın Bakanımız da, bizlere yeni bir çöp kamyonu hediye etti. Sayın bakanımıza ilçem ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarken bizlere her konuda öncülük ve yardımcı olan Sayın Milletvekilimiz Ali Aydınlıoğlu'na da teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
  GÖMEÇ HALKI MEMNUN
  Öte yandan; 30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen ve göreve geldiği ilk günden bu yana Gömeç’in eksikliklerini tamamlayabilmek için elinden gelen tüm çabayı gösterirken, ekip arkadaşlarıyla birlikte geceli-gündüzlü mesailer yaptığı gözlenen Ak Partili Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın, ilçenin eksikliklerini giderebilmek için sık sık gittiği Ankara’dan bir çöp kamyonunun gelmesini sağlaması ilçe halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.(İHA)

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2014, 20:44
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER