Gömeç Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Halk Market” projesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, il ve ilçe belediye meclis üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ve parti yöneticileri katıldı.
Gömeç Belediyesi tarafından yerel üreticilerin desteklenmesi ve ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara uygun fiyatlı ürünlerin sunulması amacıyla hayata geçirilen Halk Market, sosyal dayanışmayı esas alan bir model olarak dikkat çekiyor.
Açılışta konuşan Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, “Gömeç Belediyesi olarak, Halk Market’in ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Dayanışma, paylaşım ve yerel kalkınma ilkeleriyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Yoğun programlarına rağmen açılışımıza iştirak ederek bizleri yalnız bırakmayan tüm değerli katılımcılara teşekkür ederiz,” dedi.
Halk Market’in, Gömeç halkının bütçesine katkı sağlarken aynı zamanda üreticiden tüketiciye doğrudan erişim sunacağı vurgulandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: