Minik yıldızların ilk sergisi beğeni topladı

Balıkesir Minik Yıldızlar Gündüz Bakımevi’nde okul öncesi eğitim alan minikler, öğretmenleri eşliğinde yaptıkları ilk eserleri görücüye çıkardı. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini sağlayan etkinler sonunda oluşan sergi büyük...

Minik yıldızların ilk sergisi beğeni topladı

Balıkesir Minik Yıldızlar Gündüz Bakımevi’nde okul öncesi eğitim alan minikler, öğretmenleri eşliğinde yaptıkları ilk eserleri görücüye çıkardı. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini sağlayan etkinler sonunda oluşan sergi büyük beğeni topladı. Minikler aynı zamanda kırmızı beyaz kıyafetlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nı bir arada kutladı.

Balıkesir’de 2-3 ve 4 yaşındaki minik öğrenciler ilk eserlerinden oluşan sergi düzenledi. Kağıt katlamalardan, boyamalardan ve çeşitli süs kağıtlarından birbirinden güzel eserler ortaya çıkaran miniklerin ilk el ürünü sergileri okul bahçesinde sergilendi. Çeşitli nesneler ve hayvan figürleri oluşturan çocukların büyük alkış topladı.

Velilerin takip ettiği sergi ilgi görürken, minikler aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nı kutlamayı da ihmal etmedi. Kırmızı ve beyaz kıyafetler giyerek ellerine Türk Bayrakları alan minik öğrenciler şarkılarla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Etkinlikle ilgili konuşan Minik Yıldızlar Gündüz Bakımevi Müdürü Esma Ulu, "Eğitim programımız içinde çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini arttıracak etkinliklere yer veriyoruz. Özellikle el becerileri gelişen çocukların eserlerini böyle bir sergi ile göstermek istedik. Sergi ile Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Bayramı yakın tarihe denk gelince velilerimize bir sürpriz yaparak kırmızı beyaz kıyafetlerle de dini ve milli bayramımızı kutladık" dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER