Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Balıkesir İl Finali Havran'da Yapıldı

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Balıkesir İl Finali Havran'da Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce meslekî yarışmalar kapsamında İmam Hatip Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen "Genç Nidâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması" Balıkesir İl finali Havran İmam Hatip Ortaokulu'nun ev sahipliğinde düzenlendi.

Havran Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliğe Havran Kaymakamı Enver Özderin, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Yüceer, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir, Havran İlçe Müftüsü Sedat Karali, Kepsut İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin meslek dersleri başta olmak üzere ders kazanımlarını desteklemek, mesleki bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirmek, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, akademik ve sanatsal alanlarda ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirmelerine olanak sağlamak amacıyla yapılan yarışmaya Balıkesir’in çeşitli ilçelerinden İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Havran İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir’in ve Havran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Atanur Kayhan’ın açılış ve selamlama konuşmalarının ardından Genç Nidâların Yarıştığı Yarışmanın sonucunda katılımcı tüm öğrencilerle dereceye giren öğrencilere ve seçici kurul üyelerine, protokol üyeleri tarafından çeşitli ödüller verildi.

Yarışmaya katılarak Kur’an-ı Kerim’i güzel bir şekilde okuyan tüm öğrencileri, yetişmelerinde katkı sağlayan ailelerini ve öğretmenlerini kutluyor, öğrencilerimize muvaffakiyetler diliyoruz. Organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlere ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler

Beyzanur Karataş- Havran İmam Hatip Ortaokulu

Rosol Omer Abdurrahman Almohamdı- Karesi Balıkesir İmam Hatip Ortaokulu

Zeynep Çolpan- Gönen Gönenli Mehmet Efendi İmam Hatip Ortaokulu

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler:

Rümeysa Özbek- Karesi Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Elif Arslan-Edremit Turhan Dökmeci oğlu İmam Hatip Ortaokulu

Zeynep Sena Günay- Karesi Balıkesir İmam Hatip Ortaokulu

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER