Havran'da 19 Mayıs

Havran'da 19 Mayıs

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103. yıl dönümü 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı. Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program Öğrenci Bandosu eşliğinde Gençlik Yürüyüşü ile Muzaffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti.

Programa İlçe Kaymakamı Enver Özderin, Belediye Başkanı Emin Eersoy, İlçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Havran Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Abdurrahman Beşbaş günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Program şiirlerin okunması, öğrencilerin hazırlamış olduğu halk oyunları, tekvando ve cimnastik gösterileri, Atatürk’ün Gençliğe hitabesi ve Gençliğin Atatürk’e cevabının okunması ile hep birlikte coşkuyla kutlandı.

Daha sonra İlçemizde #19Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafında hediyelerini takdim ederek program sona erdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı etkinliklerimiz bu akşam saat 21:00’da TRT Ses Sanatçısı Züleyha’nın katılımları ile Kapalı Spor Salonunda devam edecek.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2022, 21:53

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160