Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millî Mücadelemizi başlatmak üzere Samsun'a ayak bastığı günün 104. yılında hürriyetine düşkün, esarete boyun eğmeyen milletimizin Bayramını yürekten ve coşkuyla kutluyorum. Kurtuluşun ilk adımı,19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Samsun'da göndere çekilen istiklal bayrağı, Amasya, Erzurum ve Sivas'tan geçerek yurdumuzun dört bir yanında dalgalanmaktadır.

Sevgili Gençler;Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sizlere vasiyeti olan "Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir." cümlesini kendinize şiar edinerek gelecekte milletimize ve devletimize başarılı hizmetlerde bulunacağınızı biliyorum. Şanlı bayrağımızı başarıyla ve gururla dalgalandırmak için yapacağınız her fedakârlığı, göstereceğiniz her çabayı, varlığımızı ebediyete aktarma azminizi her daim destekleyerek sizlerin yanında olacağız. Sizlerden aldığımız güç ve ümitle ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine erişme inancımız tamdır. Bu kadim medeniyet ve şanlı tarih sizlerin başarısıyla her daim var olacaktır.

Bu düşünce ve duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2023, 12:15

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER