Uyum Haftasında Öğrenciler Derste Bir Araya Geldi

2022-2023 Eğitim – öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala anasınıfı ve ilkokul 1. Sınıf öğrencileri uyum haftası sebebiyle ders başı yaptılar.

Uyum Haftasında Öğrenciler Derste Bir Araya Geldi

Havran İlçe Milli Eğitim Müdür V. Fesih Vural öğrencilerin heyecanlarına ortak olmak adına Temaşalık İlkokulu’nda öğrencilerle derslerinde bir araya geldi. 1.sınıf öğrencilerinin uyum haftası etkinliklerine katılan Vural onlara hediyeler vererek yeni eğitim öğretim yıllarını kutladı.

Aynı zamanda okulun yeni eğitim öğretim yılı çalışmalarını yerinde inceleyen Vural yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Mehmet Emin Can’dan bilgi aldı. Ders kitaplarının sıralar üzerinde öğrenciler için hazır olduğu da görüldü. Öğrencileri dersteyken heyecanla bekleyen velilerle de bahçede görüşüldü. Son olarak okulda öğretmenlerle bir araya gelerek yeni eğitim – öğretim yılında yapılacak çalışmalar için başarı dileklerinde bulundu. Temaşalık İlkokulu ziyaretinin ardından Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu’nda öğretmenlerle bir araya gelen Vural, idareci ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER