Tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs işçi bayramında, Balıkesir Havran ilçesinde işsiz babanın çocukları büyüklere önemli mesaj verdi. Havran TDH ilçe Başkanı Beytullah Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yatmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Giray ailesini ziyaret ederek, hediye olarak gıda paketini takdim ettiler. işsiz baba Muzaffer Giray ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, ben 14 yıl zeytin yağı fabrikasında çalıştım. 2 yıl önce sendikanın oyununa gelerek, işten ayrılmak zorunda kaldım. 2 yıldır işsizim. 1 Mayıs Dünya İşçi Bayramında 14 yıl emek verdiğim fabrikada bir mesaj dahi gelmedi. sağ olsun Havran TDH İlçe başkanı Beytullah Yılmaz, önce mesajla işçi bayramımı kutladı. bu beni herşeyden önce işçi de olsam onurlandırdı. Ardından kapımı çaldı, getirdiği çeşitli hediyeler ile beni ve ailemi ihtiyacım olduğu bir zamanda mutlu etti. Allah razı olsun. Muzaffer Giray üç tane çocuğum var ikisi okula gidiyor. evim kira, haftada 1 gün bir camiinin tuvaleteni temizleyerek yaklaşık 80 tl para kazınıyorum. tabiki bu para ile hiçbir ihtiyacımı karşılayamıyorum. Komşularımın destekleri ile bu güne geldim. Ancak artık bıçak kemiğe dayandı. Baba olarak, çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayamamak içimi acıtıyor. Eşim mutfakta yemek pişiremiyor, dert ve hüzün pişiriyor. Havran Kaymakamlığı'na , Kasım 2009 tarihinde durumumu anlatan bir dilekçe yazdım. Ancak şu ana kadar bir gelişme yok. Devletimizden Allah razı olsun, yeşil kart verdi. En azından sağlık sorunlarımızı giderebiliyoruz yetkililerin sesimi duymasını istiyorum dedi.
AVUKAT OLMAK İSTİYORUM
İşsiz baba Muzaffer Giray'ın kızı Fatma Nur Giray, (12) Seyit Onbaşı İlköğretim Okulu'nda eğitim gördüğünü, her yıl ya takdir ya da teşekkür aldığını belirterek okulumu bitirdikten hedefim Avukat olmak, babam çalıştığı fabrikada mağdur oldu. 2 yıldır işsiz. okuyup avukat olmak istiyorum. babam gibi diğer işçilerde mağdur olmaması için onların haklarını sonuna kadar arayacağım. derken, diğer erkek çocuk çocuğu Mehmet Giray (7) büyüdüğümde Polis olmak istiyorum. Suçluları yakalayıp adaletele teslim etmek için, dedi.
İŞÇİ BAYRAMINDA YÜREK BURKAN DRAM
Yayınlanma :
02.05.2010 15:34
Güncelleme :
02.05.2010 15:34
Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: