İvrindi'de Doğalgaz'da Sona Doğru

Yaptığı hizmetler ilçeye ve kazandırdığı yatırımlarla adından söz ettiren İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz  ilçede yarım kalan doğalgaz çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi. İlçede 2019 yılında startı verilen ve %80 seviyesine ulaşan doğalgaz altyapı çalışmalarında eksik kalan %20’lik kısım kısa süre içerisinde tamamlanarak halkın kullanımına sunulacak.

İvrindi'de Doğalgaz'da Sona Doğru

İLÇE KIŞ MEVSİMİNE DOĞALGAZLA GİRECEK

Yürütülen çalışmalar ile birlikte bu kış ilçenin tamamı doğalgaz konforuna ulaşacak diyen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz “ İlçe merkezimizde 4/3’lük  kısımdan fazla vatandaşımız doğalgaz konforuna sahip. Gerİ kalan alanın tamamlanması, eksik olan bölgelerdeki hemşehrilerimize doğalgaz ulaştırmak için geçen hafta itibari ile çalışmaların startını verdik.  Bu yık başlanılan çalışma ile birlikte Okullar bölgesi kampüs alanına doğalgaz altyapısı sağladık. An itibari ile 2 ekip ilçede çalışmaları sürdürüyor.  Zübeyde Hanım caddesi başta olmak üzere ana arterlerdeki eksikliği tamamlamak önceliğimiz. Sinema yokuşu ve Şafak meydanına doğru uzanan güzergahları tamamlayarak ilçe merkezimizde üst yapının startını vereceğiz. Eksik olan bölgelerimiz Gazievrenos ilköğretim okulu  üst bölgeleri ve hamam civarı başta olmak üzere %20’lik eksik olan alanları en kısa sürede tamamlayıp bu kışa hazır hale getireceğiz. Çalışmalarımızı Aksa Doğalgaz şirketi öncülüğünde sürdürüyoruz. Amacımız konforlu ısınmayı İlçemizin tamamına en kısa sürede ulaştırmak.

45-60 GÜN SÜRMESİ HEDEFLENİYOR

Çalışmaların tamamlanması için son düzlüğe girildiğini ifade eden Başkan Cengiz “ İlçemizin refahı, konforlu yaşamı için elimizden gayretin en iyisini gösteriyoruz. İlçe merkezimizin tamamına doğalgazın ulaşması için çok kısa süre kaldı. Aksa Doğalgaz Bölge Müdürümüz ile yaptığımız istişareler neticesinde ilçemizde yürütülen çalışmaların maksimum 2 ay içerisinde tamamlanacağım müjdesini bizlere iletildi. Yani  Ekim ayı içerisinde İlçemizin tamamına doğalgaz altyapısı ulaşmış olacak. Vatandaşlarımız başvurusunu yapıp kışa doğalgaz konforu ile girecek.”

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2022, 14:25

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160