Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Rıza Tekin, Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu'nun gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nun ardından açıklamada bulundu.
Genel kurulda yapılan seçimler sonucunda mevcut Başkan Ali Sefa Şen liderliğindeki listenin güven tazelediğini belirten Tekin, yeni yönetimi tebrik etti.
Tekin açıklamasında, “Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu’nun bugün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda seçimleri kazanan listeyi tebrik ediyorum. Genel kurul sonucunda Balıkesir’imizi temsilen Federasyon Yönetim Kurulu’na seçilen Edremit Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Yüksel Kaplan’ı gönülden kutluyor, üstlendiği bu önemli görevde başarılar diliyorum. Kendisine ve yeni yönetim kuruluna, esnaf ve sanatkâr camiamıza hayırlı hizmetler gerçekleştirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Balıkesir esnaf teşkilatı adına önemli bir temsil görevi üstlenen Yüksel Kaplan’ın federasyon yönetiminde yer almasının kent adına gurur verici olduğunu belirten Tekin, yeni dönemin esnaf ve sanatkârlar için hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Kalan Karakter: