Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde Hüseyin Erdim’in sattığı karpuz pekmezi ilgi gördü. Pekmez’in kış aylarında daha çok arandığını anlatan Erdim, sattığı ürünlerin arasına karpuz pekmezini de katmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Beldenin İskele mahallesindeki Barbaros caddesinde zeytin, zeytinyağı ve sabun çeşitleri sattığını bildiren 57 yaşındaki Hüseyin Erdim, pekmez çeşitlerinin her geçen yıl arttığını bildirdi. Üzüm ve andız pekmezi de sattığını bildiren Erdim” İki yıldan bu yana karpuz pekmezi de bulunduruyoruz. 500 gramlık şişesini 8 liradan sattığımız karpuz pekmezi de ilgi gördü. Kış aylarının gelmesiyle birlikte pekmez çeşitleri daha çok aranılır oldu” dedi.
KARPUZUN DA PEKMEZİNİ YAPTILAR
Yayınlanma :
21.12.2012 19:35
Güncelleme :
21.12.2012 19:35


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: