Doğduğunda hayatta olduğu öğrenilen bebeğin cesedi çöp kamyonunda bulunurken, bebeğin babası olduğu öne sürülen 16 yaşındaki lise öğrencisi de gözaltına alındı.
Korkunç olay iddiaya göre şöyle gelişti; 9 aylık hamile olan Beykoz Çavuşbaşı Çok Programlı Lisesi 9. sınıf öğrencisi H.K. (15), bu sabah evde tek başına olduğu sırada doğum sancıları başladı. Ses çıkarmamak için yastığı ısıran liseli kız, bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Doğduğunda hayatta olan bebeğini evinin yakınındaki bir çöp konteynırına atan H.K., daha sonra eve geri döndü. Kanaması durmayan H.K., yakınlardaki bir tıp merkezine gitti. H.K.'yı muayene eden doktor, liseli kızın doğum yaptığını anladı.
Bunun üzerine liseli kız doktora, Lütfen doğurduğumu kimseye söylemeyin dedi. Polisi arayan doktor durumu bildirerek tıp merkezine gelmelerini söyledi. Tıp merkezine gelen polis liseli kızın ifadesini aldı. Olayı itiraf eden H.K., gözaltına alınırken, bebeğini attığı konteynırın yerini polise
Liseli kızın evinin yakınındaki çöp konteynırını inceleyen polis bebeğin burada olmadığını fark etti. Bunun üzerine çöpleri alan kamyonun plakası belirlenerek, Beykoz Belediyesi'ne ait çöp toplama merkezine çağrıldı. Kamyondaki çöpler boşaltıldıktan sonra bebeğin cesedi bulundu. Bebeğin cesedi Paşabahçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Gözaltına alınıp Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü
İfadesi alınan H.K., bir
Yorumlar
Kalan Karakter: