Kaymakam Yaman, Başkan Ergin sezon öncesi Ayvalık esnafı ile bir araya geldiler

"Zam Yok", Fahiş Fiyat Yok"

Kaymakam Yaman, Başkan Ergin sezon öncesi Ayvalık esnafı ile bir araya geldiler

Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Çakır, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Onur Yakan, Sahil Güvenlik Ayvalık Kolluk Destek Tim Amiri Teğmen Emre Yiğit ve Ayvalık Esnaf ve Zanaatkârlar Odası Başkanı Melih Çakırca ve oda üyeleriyle Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kuva-yi Milliye Salonunda gerçekleşen toplantıda yaz turizmi sezonu öncesi yapılanlar ve yapılacaklar konuşuldu.

Ayvalık merkez, Barbaros Caddesi ve Cunda (Alibey) Adası esnafının yogun katılım gösterdiği Ayvalık Esnaf ve Zanaatkarlar Odası koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıda Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Ayvalık’ın turizm değerleri açısından bir derya olduğunu belirterek, bölgenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı için her türlü desteği verdiklerini ifade etti.

Esnaflar yoğun turizm günlerinde kentte meydana gelen trafik, ulaşım, temizlik ve güvenlik sorunlarının çözümleriyle taleplerini belirtirken, ilgili kurum amirleri yapılacakları anlattı. Belediye ile ilgili konuları cevaplayan birim amirleri ve müdürlükler sorunların ivedilikle çözümüne dair önerileri paylaştıklar.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Göreve geldiğimiz günden bu yana daha güzel bir Ayvalık için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da bu çalışmalarımızı görüyor. Biz onlardan katılımcı bir anlayışla bizlere destek olmalarını yaşanan sıkıntıların üstünden el birliğiyle gelmemizi bekliyoruz. Belediyemizin Temizlik İşleri, Zabıta ekipleri, Fen İşleri ve Park Bahçeler ekipleri esnafımızın ve vatandaşımızın taleplerini karşılamak için mesai saati gözetmeksizin çalışıyor. Fakat Ayvalık konumu itibariyle de Büyükşehir’lere olan yakılığı itibariyle de çok özel bir kent. Kapasitesinin çok üzerinde bir misafiri konuk ediyor yaz aylarında. Bu yüzden bazı aksaklıklar ortaya çıkabiliyor, biz vatandaşımızın anlayışı esnafımızın da yardımıyla bunların üstünden geleceğimize inanıyoruz ve burada bulunan herkesten de yaşanan sıkıntıları en aza indirebilmemiz için hassasiyet göstermelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.facebook.com/korfezdehaberajansi

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 16:42

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER