İmc Turizm İnşaat'dan Körfez'de İlk Proje

İmc Turizm İnşaat'dan Körfez'de İlk Proje

İstanbul'da binlerce konut inşa eden İMC Turizm İnşaat, Edremit Körfezi'nde ilk projesini Burhaniye Ören Ayaklı mevkisinde ‘Şefika Hanım Evleri’ projesini hayata geçirmek için temel atıldı.

Temel atma törenine arsa sahipleri ve çok sayıda konuk katılırken piknik havasında gerçekleşen temel atma töreninde duygusal anlar da yaşandı.

Firmanın yönetim kurulu başkanı Hasan Yıldırım konuyla ilgili şunları söyledi;

"İMC Turizm İnşaat olarak İstanbul'da binlerce konut inşa ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bu inşaatları yaparken binlerce yurttaşımızın sıcak yuvalarına kavuşmaları için verdiğimiz sözleri yerine getirdik getirmeye de devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız inşaatlarda sözleşmelerde ne taahhüt ettiysek yerine getirdik. İstanbul da şu anda yüzlerce konut inşaatımız devam ederken yeni sözleşmelerde imzalıyoruz. Bizlere duyulan güvenin en büyük göstergesi bu diyebilirim her halde.

Yaptığımız konutları kendimiz oturacak gibi yapıyoruz. Şimdi Burhaniye de villa konutları yapmak için ilk adımımızı attık. Arsa sahibi arkadaşlarımıza ne söz verdiysek hepsinin yapıldığını görecekler."

İnşaatın süresinin sözleşme de ne yazıyorsa o tarihte arsa sahiplerine villaları teslim edileceğinin altını çizen Hasan Yıldırım, "Biz şirket olarak İstanbul'da nasıl aranan bir firma olduysak Burhaniye ve Edremit körfezinde de öyle olacağımızdan eminiz.

İmzaladığımız bu sözleşme başta arsa sahiplerine ve şirketimize hayırlı olsun. Bizi izlemeye devam edin. İMC İnşaat olarak Edremit körfezinde imalatını yaptığımız konutlarla fark yaratacağımızdan eminiz, bu daha başlangıç yeni görüşmeler yapıyor burada körfez sorumlusu Veli Sevil. Biz yaptığımız inşaatlarla fark yarat kurumsal bir şirketiz. İMC inşaat olarak Balkan coğrafyasında da inşaat yapıyoruz" dedi.

İMC İnşaat genel müdürü Musa Yıldırım da temel atma töreniyle ilgili olarak duygularını şöyle dile getirdi:

"Kısaca şunu söylemek istiyorum şirket olarak bugüne kadar yaptığımız işler inşaatlar orta biz bu konuda çok iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Bizim konutlarımızda aileler gönül rahatlığıyla oturuyor ve ürettiğimiz konutları bize duyulan güvenden olacak ki kısa sürede satılıyor. Bugün burada temelini attığımız ‘Şefika Hanım Evleri’ sitemiz tam bir aile ortamı içinde olacak. İnşaatlarımızda kullandığımız malzemelerin birinci sınıf biz kendimiz oturacakmış gibi konutları imal ediyoruz. İMC inşaat olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, bizi izlemeye devam edin."

İMC İnşaat Körfez sorumlusu Veli Sevil ise şunları söyledi:

"İMC inşaat olarak yaptığımız bütün projelerde fark yaratıyoruz bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Şunu samimi olarak söyleyebilirim ki ‘Şefika Hanım Evleri’ körfez'de parmakla gösterilecek. Çünkü biz İMC İnşaat olarak en iyi olduğumuzu iddia ediyoruz. Körfez'de ilk projemiz ancak yakın zamanda birkaç projeye daha imza atacağız."

Arsa sahipleri adına Emel Çimen duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti:

"Bu arsa bizlere Rahmetli Annem Şefika, Teyzem Remziye'den kaldı bugün biz çocukları olarak gerçekten çok duygulu anlar yaşadık. Teyze çocuklarımızla ortak aldığımız kararla siteye Annem Şefika nın ismini verdik. Teyzemin çocuklarına bu güzel jestleri için ayrıca teşekkür ediyorum. İMC inşaat temel atma törenini gerçekten çok güzel düzenlemiş piknik havasında bir temel atma töreni düzenlemişler emeği geçenlere teşekkür ediyoruz ve evlerimize oturacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz."

Ertuğrul Tokgöz de şöyle konuştu:

"İMC inşaatla anlaşma sağlayana kadar bir çok firmayla görüştük hepsinde birşeyler içimize sinmedi. Ancak İMC inşaatla yaptığımız görüşmede gerçekten bize inanılmaz güven verdiler, şirket olarak kendilerinden çok eminlerdi ve bugün burada temel atıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 15:46

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER