Diyanet-Sen şubesinden mesaj

Diyanet-Sen şubesinden mesaj

Edremit Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Bahtiyar Pehlivanoğlu ''Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı ile mesaj yayınladı. 

Pehlivanoğlu yayınladığı mesajında ''Din hizmetine emek vermiş hocalarımızı, kadirşinas milletimizin cami ve Kur’an kurslarımızın ihyası için gösterdiği fedakârlıkları hayırla yad edeceğiz'' dedi.
Bahtiyar Pehlivanoğlu ''1 Ekim-15 Ekim tarihleri arası Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak birlikte kutlanacaktır. Başkanlığımız bu yılki temayı "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" olarak belirlemiştir. Gerçekleştirilecek etkinliklerle Peygamberimizi daha yakından tanımaya, anlamaya, bilhassa onun irşat, tebliğ ve davet yöntemini yeniden hatırlayıp hayatımıza taşımaya gayret edeceğiz'' dedi. 

Camilerin medeniyetimizdeki yerinin önemli olduğunu vurgulayan Pehlivanoğlu ''Din hizmetine emek vermiş hocalarımızı, kadirşinas milletimizin cami ve Kur’an kurslarımızın ihyası için gösterdiği fedakârlıkları hayırla yad edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

''Bu vesileyle söz konusu haftaların aziz milletimiz ve İslam âlemi için hayırlı olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Geçmişten günümüze camilerimizi inşa, imar ve ihya eden cemaatimizden, din görevlilerimizden ahirete irtihal edenlere rahmet, hayatta olanlara sağlık, huzur ve afiyet diliyorum. Siz kıymetli kardeşlerimizi Edremit İlçe Müftülüğümüzün gerçekleştireceği bütün faaliyetlere katılmaya davet ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2022, 19:50

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER