Gazeteci Öztürk Yakın Dostunu Unutmadı

Sözcü gazetesi köşe yazarı ve Ankara temsilcisi usta kalem Saygı Öztürk, Edremit İlçesi ziyaretinde 25 yıllık dostu Sera Kafe sahibi Akın Andıç’ı ziyaret etti.

Gazeteci Öztürk Yakın Dostunu Unutmadı

Bir Müze Gibi  

Ziyarette kafeteryayı inceleyen usta kalem Gazeteci Öztürk, “Kafenin içinde anlamlı kitapların çok olması, ayrıca değerli antikaların olması adeta Sera Kafe’yi değerli bir müze haline getirmiş” dedi.

   GAZETECİ ÖZTÜRK KAZDAĞLARINDAKİ BAŞARIYI ANLATTI

Kazdağlarındaki mücadelede iyi çalışmalar yaptıklarını belirten Gazeteci Öztürk, “Akın ile Kazdağlarını dolaştık ve orada yapılacak olan maden çalışmalarına karşı iyi çalışmalara imza attık. Kazdağları dünyanın Alpler’den sonra en değerli oksijen cenneti. Burada önemli mücadele verdik” dedi.

 FARUK SERPİL PARKI OKSİJEN DEPOSU

Ziyarette Faruk Serpil parkının oksijen deposu olduğunu belirten Gazeteci Saygı Öztürk; “Edremit İlçesine geldiğimde dikkatimi çeken parkta oksijenin daha yoğun olması. Çam ağaçları ile Faruk Serpil Parkı adeta bir oksijen deposu.” ifadelerini kullandı.

  Gazeteci Saygı Öztürk’ün ağabeyi merhum eski vali Refik Arslan Öztürk örnek bir yaşamı ile dikkat çekiyor. Türkiye’ye yaşamı boyunca örnek bir Vali olan Merhum Refik Arslan Öztürk, Vali olduğu yıllarda çalışmaları ile takdir toplamıştı.Usta Kalem Saygı Öztürk, ziyareti sonrasında yakın dostu Akın Andıç’a çalışmalarında başarılar diledi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2022, 16:26

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER