İsmail Özkan ve Mine Geçili’ye 'Altın Mikrofon' ödülü!

İsmail Özkan'ın başarısı ile Balıkesir gurur duymaya devam ediyor.

İsmail Özkan ve Mine Geçili’ye 'Altın Mikrofon' ödülü!

Sanat dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen ve Türkiye’de özellikle Türk sanat müziğinin “Oscar Ödülleri” olarak kabul edilen “5. OnurAkayMedya Yılın Dijital Altın Ödülleri” sahiplerini buldu.

2013 yılında yayın hayatına başlayan OnurAkayMedya, 10. kuruluş yıldönümünü alanında başarılı sanatçıları, gazetecileri ve medya kuruluşlarını 5. kez ve 10. yılına özel “Altın” ödüllerle ödüllendirerek kutladı. Kültür ve sanat ödülleri jüri başkanlığını usta sanatçı ve öğretim görevlisi Nilgün Acar Onat, basın, medya ve magazin ödülleri jüri başkanlığını ise ünlü televizyoncu, magazin yorumcusu ve yapımcı Erol Köse üstlendi.

5. OnurAkayMedya Yılın Dijital Altın Ödülleri’nde değerli sanatçılar, şairler, bestekârlar, oyuncular, gazeteciler, yazarlar ve büyük hocalardan oluşan jüri, Türk sanat müziğinin ünlü sanatçıları İsmail Özkan ve Mine Geçili’nin sunduğu ve TRT Müzik ekranlarında yayınlanan “Alaturka Akşamlar” isimli programı, “Yılın Müzik Programı Ödülü’ne layık gördü. Programın sunucuları Özkan ve Geçili ise Altın Mikrofon’la ödüllendirildi.

Türkiye’de özellikle Türk sanat müziğinin “Oscar Ödülleri” olarak kabul edilen OnurAkayMedya Yılın Ödülleri daha önce 4 kez görkemli törenlerle sahiplerine verilmişti. Pandemi nedeni ile 2 yıldır ertelenen ödül törenleri, bu sene ise Türkiye’nin yaşadığı Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri nedeniyle törensiz ve dijital olarak sahiplerine veriliyor. 3 aydır Türkiye’nin önde gelen grafikerleri tarafından tasarlanan ödüllerin tasarım ücretini karşılayan sponsor firma, ödüllerin yapım ve tören masraflarını ise depremzedelere yardım olarak gönderdi.

Dijital olarak yayın yapan OnurAkayMedya, bu sene Türkiye’de bir ilke imza atarak dijital ödül verdi ve her sene Mart ayında da dijital olarak vermeye devam edecek.

JÜRİDE EFSANE İSİMLER YER ALDI!

Kültür ve sanat ödülleri jüri başkanlığını usta sanatçı ve öğretim görevlisi Nilgün Acar Onat, Basın, medya ve magazin ödülleri jüri başkanlığını ise ünlü televizyoncu, magazin yorumcusu ve yapımcı Erol Köse üstlendi. Jüride değerli sanatçılar, şairler, bestekârlar, oyuncular, gazeteciler, yazarlar ve büyük hocalar yer aldı.

“Altın Plak”, “Altın Mikrofon”, “Altın Nota” ve “Altın Kalem” gibi nostalji olmuş efsane ödüller, büyük bestekâr Erol Sayan ve “Hocaların Hocası” unvanına sahip olan Şef Süheyla Altmışdört gibi efsane isimlerin jüri başkanlığı ile Türkiye’de tekrar verildi.

Süheyla Altmışdört (Şef ve Emekli Öğretim Görevlisi) (OnurAkayMedya “1. Şef Süheyla Altmışdört Büyük Ödülü” Jüri Başkanı)

Erol Sayan (Bestekâr) (OnurAkayMedya 1. “Prof. Dr. Alâeddin Yavaşça Sanat Ödülü” Jüri Başkanı)

Nilgün Acar Onat (Sanatçı ve Öğretim Görevlisi) (5. OnurAkayMedya Yılın Dijital Altın Ödülleri Kültür/Sanat Jüri Başkanı)

Dr. Erol Köse (Yapımcı, Müzisyen, Televizyoncu ve Magazin Yorumcusu) (5. OnurAkayMedya Yılın Dijital Altın Ödülleri Basın, Medya ve Magazin Ödülleri Jüri Başkanı)

Onur Akay (Ses Sanatçısı ve Yazar)

(1. “Müzeyyen Senar Büyük Ödülü” Jüri Başkanı)

Melihat Gülses (Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı)

Ayşe Mine (Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı)

Osman Babuşçu (Bestekâr)

Erol Bingöl (Ses Sanatçısı ve Bestekâr)

Nedim Saatçioğlu (Şair)

İpek Dereli (TRT Ankara Radyosu Şefi)

Müge Oruçkaptan (Sunucu, Oyuncu ve OnurAkayMedya Köşe Yazarı)

Meral Konrat (Film-San Vakfı Başkan Yardımcısı ve Sinema sanatçısı)

Kıvanç Terzioğlu (Film-San Vakfı Müdürü ve Köşe Yazarı)

Ahmet Çevik (Tiyatro Sanatçısı)

Özcan Beylan (Gazeteci - MüzikOnair Genel Yayın Yönetmeni)

Mustafa Barış Durak (OnurAkayMedya Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteci)

Zühre Gülşen (OnurAkayMedya Haber Müdürü ve Gazeteci)

Ülkü Gözen Stewart (OnurAkayMedya Köşe Yazarı ve Kitap Yazarı)

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2023, 16:23

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER