'Ne olacak Halim" filmi Kuşadası'nda motor dedi

'Ne olacak Halim" filmi Kuşadası'nda motor dedi

Başrollerini Emre Altuğ ve Algı Eke'nin paylaştığı romantik komedi tadında aile filmi olan Ne Olacak Halim adlı filmin konusu ünlü televizyon sunucusunun başından geçen komik hikayeler anlatılıyor. Filmde Emre Altuğ ve Algı Eke’nin yanı sıra Lemi Filozof, Selami Taner, Ömer Duran, Gökhan Eryılmaz,, Selen Domaç, Volkan Baş da yer alacak. Ayrıca filmde çocuk oyuncu olarak Yaman Tümen, Atlas Öğün ve Bihter Yaman, bebek oyuncu olarak ise Uras Ege Limon yer alacak.

Sinema Filmi'nin oyuncu desteği Selami Taner, Meandros Oyunculuk Ajansı, Söke Şehir Tiyatrosu tarafından sağlanıyor. Filmin sahneleri 50 kişilik bir ekiple Kuşadası'nın birçok bölgesinde çekiliyor.

Ne Olacak Halim filminin Yapımcılığını Metin Karataş, yönetmenliğini ve senaristliğini Semra Dündar  yapıyor..

"VİZYON TARİHİ EKİM OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ"

Yönetmen ve Senarist Semra Dündar, filmle ve çekimlerle ilgili şunları paylaştı: “Oğlum için 5 yaş karakterini yazarken tamamen onun gözünden hikayeyi yazdım. 5 yaşında başka bir çocuğu getirsem bu kadar adapte olamazdı. Kamera önü eğitimlerini hızlandırarak filme hazırladık. Filmin vizyon tarihini Ekim olarak düşünüyoruz.”

Selami Taner 31 Mayıs da Kuşadası’nda başlayan çekimlerin devam ettiğini yardımcı oyuncu audıtıon (deneme çekimi) lerinin Söke de devam ettiğini film de yer almak isteyen oyuncu ve oyuncu adayları başvuruların İnstgram/ Meandros Oyunculuk Ajansın sayfasından yapılabileceğini belirtti.

Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Ticaret Odasının katkılarıyla Keyifli bir ortamda geçen çekimler de ayrıca Kuşadası’ nın  ve bölgenin tanıtımı da  yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2022, 14:54

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER