Onur Akay Kadir Doğulu’dan davacı oldu!

Onur Akay Kadir Doğulu’dan davacı oldu!

Bir yıl arayla ikinci kez darp edildiğini ileri süren ünlü sanatçı Onur Akay darp raporu aldı ve ünlü oyuncu Kadir Doğulu’dan davacı ve şikâyetçi oldu.

Geçtiğimiz Perşembe gecesi Balıkesir’in Akçay sahilinde bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğrayarak, tanınmaz hale gelen ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, darp raporu aldı ve ünlü oyuncu Kadir Doğulu’dan davacı ve şikâyetçi oldu.

Edremit Devlet Hastanesi’nden aldığı darp raporuna göre sol kaşı patlayan, sol gözünde ciddi morluklar olan ve burnunda zedelenmeler meydana gelen Akay, Akçay Polis Merkezi Amirliği’nde ifade verdi.

“BU KADİR DOĞULU İÇİN”

Kasten yaralamadan tutanak tutulan olayda Onur Akay şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık 1 yıl önce oyuncu Kadir Doğulu isimli şahıs ve gittiği iddia edilen tarikat ile ilgili yazılar yazıp, canlı televizyon yayınlarında yorumlar yapmıştım. 23.05.2024 günü saat 03.30 sıralarında arkadaşlarım ile mekânda eğlendikten sonra arkadaşımı festival alanında bulunan kalmış olduğu karavana bıraktık. Ben tek başıma biraz hava almak için arkadaşlarımın yanından Altınkum sahil kısmına doğru yürüdüm. O esnada tek başıma karanlık bölgede bulunduğum sırada yanıma tanımadığım, daha öncesinde hiç görmediğim bir erkek şahıs aniden üzerime doğru hızlı adımlarla geldi. ‘Bu Kadir Doğulu için’ dedi ve sol gözüme bir kez yumruk attı. Daha sonrasında ‘bu da tarikat için’  diyerek sol gözüme bir yumruk daha attı. Bana vuran şahsı Kadir Doğulu isimli şahsın azmettirip azmettirmediğini bilmiyorum. Bana vuran şahıs oyuncu Kadir Doğulu’nun hayranı da olabilir. Bu olayla ilgili beni darp eden erkek şahıstan ve Kadir Doğulu isimli şahıstan davacı ve şikâyetçiyim.”

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ise saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

DİŞİ KIRILMIŞTI!

Onur Akay, geçtiğimiz sene ise magazin programlarında Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı açıklamalar yüzünden, Doğulu’nun kadın hayranları tarafından darp edildiğini ileri sürmüş ve 47 yaşındaki sanatçının bir dişi kırılmıştı.

Öte yandan Kadir Doğulu, kendisi ile ilgili açıklamalar yapan Onur Akay’a, geçtiğimiz sene dikkat çeken bir göndermede bulunmuş, “Allah o haberi çıkaranın yardımcısı olsun” ifadelerini kullanmıştı. Doğulu'nun iki kadınla yakın temasta bulunduğu görüntüleri ortaya çıkınca, bu sefer Akay kendi internet sitesinde Doğulu ile ilgili, “Allah o aldatanın yardımcısı olsun!” başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 14:08

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER