Tarkan’dan darp edilen Onur Akay’a geçmiş olsun telefonu!

Tarkan’dan darp edilen Onur Akay’a geçmiş olsun telefonu!

Megastar Tarkan geçtiğimiz hafta darp edilen ünlü sanatçı Onur Akay’ı telefonla aradı. Telefon görüşmesindeki kostüm detayı ise dikkat çekti.

Yeni albümünü çıkarmak için gün sayan ve Almanya’da olduğu bilinen Megastar Tarkan, geçtiğimiz hafta Perşembe gecesi darp edilen ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ı telefonla aradı.

HERKESİN UNUTTUĞU SANATÇILARI HATIRLATTIN

Onur Akay paylaşımında, “Saat 01.30’da değerli sanatçımız Megastar Tarkan beni WhatsApp üzerinden aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti. Bende kendisine teşekkür ettim. Tarkan bana, ‘Sakın bu saldırılar seni korkutmasın yazmaya devam et Onur, çünkü herkesin unuttuğu sanatçıları yazılarınla sen bize hatırlattın.’ dedi. Duygulandım…” ifadelerini kullandı.

Tarkan’ın Onur Akay ile yaklaşık yarım saat telefonla konuştuğu öğrenildi.

AYNI KOSTÜMÜ GİYMİŞLER

Akay, kostüm detayı ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

“Ben 2003 yılında yaşadığımız bir kostüm olayını açtım. Ortaköylü olduğum için özel dikilmiş bir kostümü ilk ben gördüm ve parasını ödedim. Almaya gitmeden önce o kostümü Tarkan da görmüş ve çok beğenmiş. O zaman da “Yak Bütün Fotoğrafları” isimli şarkısının klibi çekilecekmiş. Bu konuyu bana ilettiler bende çekim sonrası bana geri vermeleri şartı ile Tarkan’ın o kostümü giymesini kabul ettim. Çekim sonrası iade ettiler ve bende o zamanki sahne programımda giydim. 2004 yılında ise o dönemin önde gelen kanallarından Kanal 6’da bir programa konuk olmuştum ama o kostümle değil. Okan Bayülgen de “Zaga” isimli programını Kanal D ekranlarında yapıyordu. Okan, meşhur medya arkası bölümünde beni zagaladı! Çıktığım programdan görüntü alarak bana “Best of Tarkan” yorumunu yapınca, bende o kostümle bir hafta sonra Zaga’ya konuk oldum. Okan tesadüfen belki “Best of Tarkan” dedi ama Türkiye’de hiç kimse üstümdeki kostümü Tarkan’la beraber giydiğimizi bilemedi. Güzel yıllar ve güzel anılardı. 1990’lar daha da güzeldi… Herkese iyi geceler diliyorum.”

Kaleme aldığı yazılar nedeni ile yumruklu saldırıya uğradığı öğrenilen Onur Akay, en son sosyal medyada canlı yayın sırasında baygınlık geçirmişti

Tarkan ise 7 yıl sonra yeni şarkıları ile sevenlerinin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 11:16

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER