Uygur, Manyas'ta

Uygur, Manyas'ta

“MİLLETVEKİLİ UYGUR MANYAS’TA”

“MİLLETVEKİLİ UYGUR İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR ”

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, Manyas ’ta ziyaretlerde bulundu.

Manyas İlçe Başkanlığını Ziyaret edip teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Milletvekili Uygur, teşkilatla çalışmaları hakkında istişare toplantısı yaptı.

Teşkilatla birlikte esnaf ziyareti yapan, kapı kapı bütün esnafı gezip hal hatır soran ve vatandaşların taleplerini dinleyen Uygur “ Tüm dünyayı etkileyen Covit19 salgını sebebiyle ülkemiz de zor zamanlardan geçerken Devletimizin desteğiyle ve vatandaşımızın ferasetiyle pandeminin etkisini en kısa sürede ortadan kaldıracağız inşallah.” dedi.

Manyas Devlet Hastanesini ve Bandırma Onyedieylül Üniversitesi Manyas Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Uygur, idarecilerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sonrasında Kulak Mahallesine geçen Uygur, kahvehanede vatandaşlarla sohbet edip, çalışmalarını anlattı ve vatandaşların taleplerini aldı.

Son olarak Kulak Mahallesinde Girişimci Serap Karakış’ın kurduğu Makarna Manyas Fabrikasını ziyaret eden ve Serap hanımdan ve çalışanlarından bilgi alan Uygur, ziyaretiyle ilgili olarak “Kadının elinin değdiği, kadın kararlılığının yöneldiği her işin başarılı olacağını biliyor ve kadınlarımızı destekliyoruz.” dedi.

 

(Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER